Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fèrfiakhoz szól a kèrdès: összejönnètek komoly kapcsolatra avval a hölggyel, aki elutasított, vagy csak megdugnàtok bosszùbòl?
A csajok első reakciója általában minden lennél a barátnőm kategóriájú kérdésre, hogy nem.
Pláne, ha internetes társkeresésről való az ismeretség.
Szóval nálam nem gond, ha gondolkodik a dolgon pár napot.
1 patront megérne. Most is így élek. Heti 7 napból legalább 3-4 arról szól hogy rendelek valami kaját amire azt hazudom én főztem. Utána gyertyafényes vacsi leitatom borral, jól meghegeszem minden nyílását. Reggel jön a kajdiduma hogy "én nem ilyen vagyok, nem is tudom hogy történhetett"után látták a lakásom belülről józanul :D
"Hívsz majd?"
"Hát persze persze, vigyázz magadra hazafelé" és már zárom is az ajtót. Egyik se tud a másikról, volt hogy fél órás időintervallum volt a késő reggeli távozás és a délutáni numera között... Az necc volt...
29 vagyok és eszem ágában sincs 1 nőre lekorlátozni az életem amikor 4-5 simán megvan.
A változatosság gyönyörködtető
Hogy tudnám megdugni bosszúból ( vagy csak úgy) ha elutasított?
Pl: elhívhatlak valahova munka után?
Nem!
Megdughatlak?
Igen!
Azt jól megszexualizálom kaján vigyorral, és azt mondom neki: nesze, ezt kapod tőlem, mert nem akartál randizni velem.
Így gondoltad kérdező? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!