Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, titeket mennyire szoktak lekoptatni a férfiak, srácok? És milyen arányban van?
Egyszer probalkoztam be fiunal, 14 evesen.
Nemet mondott. Majd lett egy fium, es akkor jott ra, h amugy engem akar. Ez er ?
Szemelyesen kb 15 fiut utasitottam vissza, akik komoly kapcsolatot akartak, ezt 18 eves koromig, aztan megismertem a mar leendo ferjemet, akik csak igy random ismerkedni, buszon, ilyesmi nem tudom.
H online, azt meg plane nem.
Aki sajnos van olyan csúnya/kövér, hogy neki kell a srácoknál rendszeresen próbálkozni, mert ők nem kezdeményeznek nála, az nyilván sajnos elég gyakran részesül lekoptatásban.
A jó csajok elismerem néha bepróbálkoznak egy álompasinál és ha az véletlenül lekoptatja őket, akkor ők meg közben ugyanúgy nem veszik észre a tucatnyi másik férfit, akik közül mind bármit megtenne hogy velük legyen együtt.
Az utóbbi 5 évben kb 100% ez az arány .
Pedig külsőre nem kifejezetten a jóképű férfiaknál próbálkoztam , egyszerű,átlagos külsejű,de szimpatikus férfiak voltak .
Én 2őt "koptattam" le,ez idő alatt, az egyik házas,a másik egy igénytelen alkoholista .
Nem vagyok kifejezetten ronda ,de szép sem,az igaz. Az alakommal szerintem nincs probléma ,ha körbenézek az utcán és reálisan,nem nagyképűen mondom a nők 80%ánál jobb testem van .Ennek ellenére ,a természetem miatt mindenki lekoptat,vagy csak lelki szemetesládát lát bennem . Szerintem ha sorra lekoptatnak az nem a külsőd miatt van , én gyűlölöm magam, azt,hogy nem tudok ismerkedni,se megnyílni se megbízni emberekben , és szociálisan visszamaradott vagyok a magánéletemben ,így tök mindegy hogy nézel ki, senkinek nem leszel "kívánatos" .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!