Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, ti hol szoktatok ismerkedni?
1-2 társkereső kivételével (na meg Tinder) kezdem azt hinni hogy az online párkeresés kihaló félben. Gondolom sok igazán okos férfi ember írkál nektek, de mégis hol találjuk meg mi férfiak azokat a hölgyeket, akik értelmes férfiakat keresnek? :)
29F
"Gondolom sok igazán okos férfi ember írkál nektek"
Ez az esetek 90%-ában ki sem derül, mert nem jön létre kommunikáció a felek között.
Itt gyakorin. Meglepően jól el lehet itt egyesekkel beszélgetni.
23/L
1)
Hogy hogy nem jön létre?
Én anno neten ismerkedtem. Eleinte chaten, később àttértem netes tàrskeresőre. Az bejött. Az egyik netes tàrskeresőn ismertem meg a férjemet.;).Mindössze 6 hónapig voltam tag, ő férfiként csak 2 hete volt fent amikor megismerkedtünk. ( ő írt ràm először)
Valóban sokan írtak, de nem volt egyszerű így sem. Hiàba írnak sokan, ha a 95% még csak 1 randira sem üt meg egy bizonyos szintet. A legtöbb pali csak dugni akart, vagy hàzas volt- szeretőt keresett hosszabb tàvra, és sok volt a huszonéves lelkisérült elvàlt gyerekes pasi is...ezek az a kategória ami inkàbb köszi de nem...
A nehézségek és a sok idióta ellenére megérte így ismerkedni mindenképp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!