Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyeim! Hogyan reagálnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim! Hogyan reagálnátok, ha nyiltan megmondanátok, hogy "Tetszel nekem. " és én azt kérdezném vissza, hogy "De miért? "

Figyelt kérdés
2018. máj. 26. 23:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
Deeeemiiééérrrtt. XD
2018. máj. 26. 23:57
 2/12 anonim ***** válasza:
Én azt mondanám nem tudom miért. Tetszel és kész. :)
2018. máj. 26. 23:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én megmondanám, hogy nyugi csak vicceltem.
2018. máj. 27. 00:00
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha ismerlek és figyeltem rád, akkor nyilván meg is tudom válaszolni a kérdést. Nálam másik lehetőség nincs, mivel ismeretlen férfinak nem mondom, hogy tetszik.
2018. máj. 27. 00:09
 5/12 anonim ***** válasza:
Elmondanám, hogy miért.
2018. máj. 27. 00:33
 6/12 anonim ***** válasza:
hát, elgondolkodnék, és nem túldícsérően mondanék vagy igaz, vagy ironikus csipkelődő választ a helyzettől függően.
2018. máj. 27. 00:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Ábelnek hívnak, more?
2018. máj. 27. 01:06
 8/12 anonim ***** válasza:
57%

Attól függ. Ha együtt vagyunk, meg ez nem csak egy olyan kérdés, amire ha válaszolok, tulajdonképp nyálzanom meg bókolnom kell, akkor összefoglalnám szépen, romantikusan, hogy miért.

Ha viszont a kapcsolat elején vagyunk, akkor megmondanám, hogy fogadd el tényként, nem fogok udvarolni.

Én sem vagyok olyan nő, aki ilyen kérdésekkel provokál ki mégtöbb egosimogatást egy férfitől. Mert ez tulajdonképp csak az. Pont olyan, mint a "mi volt az, ami miatt belém szerettél" meg mint a "miért hívtál randira először". Édes kis játszma.

2018. máj. 27. 01:56
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Sose mondanék ilyet pasinak. Attól kezdve a nő el van veszve.
2018. máj. 27. 05:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Azt mondanám, hogy "Say what again!"
2018. máj. 27. 06:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!