Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

Egy idegen pasi állítólag barátkozni szeretett volna velem, de miután közöltem, hogy nincs esélye nálam, a férjemet szerettem közölte, hogy befejezte! Ti ha csak barátkoznátok miért esne rosszul ha egyből közölnék, hogy esélytelenek vagytok mint pasik és labdába sem rúghatok a férjjel szemben?

Most akkor kamuzott a barátkozással?

Mindegy így járt!

2018. ápr. 7. 22:10
 1/7 A kérdező kommentje:
~ szeretem
2018. ápr. 7. 22:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Elég egyértelmű....a hülye is rájön :)

Igen többet remélt barátságnál.

2018. ápr. 7. 22:24
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ...szánalmas az ember!
2018. ápr. 7. 22:37
 4/7 anonim ***** válasza:
59%

Azért nem egészen mondanám szánalmasnak.

Egyszerűen megtetszettél neki, kezdett megismerni és szeretett volna veled lenni, próbált barátsággal közeledni, hátha kiderül mi lesz, aztán elutasítottad ennyi.

Ettől nem szánalmas valaki.

Te szereted a férjed és ezt megmondtad valakinek aki szeretett volna veled összejönni ennyi.

2018. ápr. 7. 22:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Azért tartom szánalmasnak, mert élből tudta, hogy házas vagyok....mégis próbált megtéveszteni...a férjemet hülyének nézni...és még ő sértődik meg! Nem tudom ki hogy kezeli az ilyen helyzeteket, de aki korrekten megmondja a tutit arra nem kell rá csodálkozni! Semmi jelet nem adtam és azzal startoltunk hogy férjnél vagyok....nem tehetek róla hogy valakinek gyenge a felfogása!
2018. ápr. 7. 22:47
 6/7 anonim ***** válasza:

gyáva és sunyi kis patkány volt.

az első nemnél bevágja a durcit mint egy ovis.

amatőr.

jól tetted,hogy megszabadultál tőle.

2018. ápr. 7. 23:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Na ezért nem barátkozom férfiakkal. Jó eséllyel bugyiba akarnak jutni csupán.
2018. ápr. 8. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!