Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogyan reagálnátok erre?
Van egy lány, közös baráti társaságban voltunk, megvolt a közös szimpátia és elkezdtünk kavarni. Aztán történt az hogy neki a barátnője kihivott minket és mondta hogy beszéljük meg mi legyen velünk.
Akkor megkérdeztem a lánytól hogy mit akarsz? Azt mondta, hogy kapcsolatot nem akar, szexkapcsolatban benne lenne.
Mondom oké ez van, elköszönéskor nem adtam neki csókot meg nem tértem ki rá így, csak elköszöntem szokásosan mint a többiektől hogy sziasztok. Állítólag ez rosszul esett neki. Egyébként eddig állandóan írogattunk egymásnak, most azt sem. Én direkt nem is keresem, egy az hogy szex nélkül megvagyok másik meg hogy én össze akarok jönni vele. Kevés olyan lány van aki mellett el tudnám magam képzelni.
Hááááhhhhh :D :D a barátnő kihívott megbeszélni a dolgokat :D ?? Mi volt ő jegyzőkönyvvezető? Lapátra a kislánnyal...jól tetted, hogy nem kerested, ha valóban nem volt rá szükséged.
Mennyi idősek vagytok ti?
A barátnő vegyen vissza, először is. Semmi köze ahhoz, hogy ti mit és mit nem csináltok egymással, sőt, ha nem csinálta volna ezt a szembesítést, lehet, hogy magától kialakult volna a dolog. Mondjuk valamiért van egy olyan sejtésem, hogy a csaj leszervezte ezt előre, mert neki nem volt gerince tisztázni, hogy mi van.
Nő vagyok, de ilyen pl volt velem is. A srác feldobta pár randi után, hogy mi lenne, ha mi csak összejárnánk, előtte meg ment a mézesmázas... Én meg mondtam, hogy ez nem az én műfajom és ebből nem kérek, én már komoly kapcsolatban és leendő férjben gondolkodom. Erre még van pofája elköszönésnél azon dünnyögni, hogy "nyaa, már meg sem csókolsz?"... BZMEG. P!na az kéne, meg csók, mi, de elköteleződni meg kizárólagosságot vállalni azt nem, ugye? :D Komolyan a következő ilyennél akkora pofont levágok, hogy fog nélkül megy haza az illető. Már tököm tele van azzal, hogy vágynak ezek a trógerek a csóktól kezdve az ölelésen át a beszélgetéseinkig mindenre, de kapcsolatban lenni akkor is derogál nekik, meg normális keretet adni a dolognak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!