Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan reagálnátok erre?
Adott egy lány aki úgy érzem az igazi lehet a számomra. Nem tudom, ő hogyan érez irántam. Általában nagyon jól érezzük magunkat a másik társaságában, viszont egyikünk sem lépett még nagyon látványosan a másik felé. Igaz, én néha vittem neki valami kus apróságot, de nem hiszem, hogy leesett neki, hogy mit is szeretnék.
Szóval arra gondoltam, hogy mivel nemsokára megyek külföldre nyaralni (egyedül) arra a helyre, ahova ő is nagyon szeretne eljutni,így elhívnám magammal. Mit gondoltok? Van ennek a lépésnek értelme? Ti mit tennétek a lány helyében?
Nekem nagyon zavarbaejtő lenne. Nem fogadnám el, mert ekkora kiadást a szüleimtől sem fogadok el csak úgy, nekem meg nincs rá most keretem... :/
Kedves gesztus, de ugyanilyen kedves lenne valami közeli, romantikus helyre elmenni és őszintén beszélni erről. Ha ő is így érez, a hatás ugyanolyan.
Elsőre egy hétig kiszolgáltatva/összezárva lenni olyannal, aki nem a párom? Biztosan visszautasítanám. Előbb hívjon el az illető egy normális randira.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!