Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy reagálnátok ha a buszon leszólítana egy férfi? Akinek nagyon tetszetek
Én (sajnos) elég sokat utazom tömegközlekedéssel így elég sokszor előfordult már ez.
Amikor kedves/érdekes pasi volt és éppen ráértem, mert nem tanultam, olvastam stb akkor szívesen elbeszélgettem. De nyilván előfordult már olyan is, amikor alig vártam, hogy leszálljak és ne kelljen tovább szenvednem vele :D
Nem mered leszólítani töketlen vagy ha meg le mered akkor meg gyík ahogy a nagyokos válaszoló már megírta
te kezedben a döntés
aki nem mer az nem nyer
hármaska ezt tapasztalatból mondod?
téged elküldtek a fenébe?:(
Túl van bonyolítva a dolog.
Kedves férfitársaim! Ha látjátok a nőn, hogy vágyik rá, hogy leszólítsd (szemezés, testbeszéd, stb.) és neked is bejön, szólítsd le. Ha fentiek közül egyik sem áll fenn, akkor ne! Ne csak azt nézzétek, milyen dögös, hanem hogy bejöttök-e neki vagy sem!
Engem nem zavarna ha az estleges visszautasitast is emberi modon kezeli.
Nyilvan ennek az az egyik feltetele,hogy en sem alpari modon zavarom el a fenebe,de ez nalam nem jatszana.
Szeretek új emberekkel megismerkedni, de, hogy ebből később több is legyen, ahhoz több kell és szimpatikusnak kell lennie.
De meg kell érteni, ha a lány nemet mondd... és békén kell hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!