Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ti hogy reagálnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hogy reagálnátok ha a buszon leszólítana egy férfi? Akinek nagyon tetszetek

Figyelt kérdés
bunkó és troll válaszoknak is nagyon örülnék
2017. jan. 10. 17:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Attól függ,hogy milyen stílusban szólít le és mennyire vagyok rá vevő.

A leszólítás alatt gondolom nem a csevegést érted, inkább ismerkedési szándékra gondolsz.

Ha szabad vagyok, bejön a pasi, nem tolakodó a közeledése, miért is ne?

2017. jan. 10. 18:02
 12/28 anonim ***** válasza:
13%
Ha egy jó képű f..om alfa szólítja le őket,akkor patakokban folynak, ha egy átlagos vagy az alatti férfi, akkor valami betanult vagy flegma szöveggel elhajtják őket, esélyt sem adva arra, hogy bizonyítson a személyiségét illetően, de persze a nőknek nem csak a külső a fontos, hogyne.
2017. jan. 10. 18:02
 13/28 anonim ***** válasza:
14%
Külső és pénz ez a két dolog fontos a nőknél, más egyebet nem kell tudni róluk.
2017. jan. 10. 18:05
 14/28 anonim ***** válasza:
85%

"Ha egy jó képű f..om alfa szólítja le őket,akkor patakokban folynak, ha egy átlagos vagy az alatti férfi, akkor valami betanult vagy flegma szöveggel elhajtják őket, esélyt sem adva arra, hogy bizonyítson a személyiségét illetően, de persze a nőknek nem csak a külső a fontos, hogyne."

Barátom, látom nem kicsit vagy frusztrált és előítéletes a nőkkel szemben. Itt lenne az ideje megtanulnod megérteni a női nemet, nem pedig az egyszerű válaszokra hagyatkozni és a nőgyűlöletbe süllyedni!

2017. jan. 10. 18:07
 15/28 anonim ***** válasza:
32%
Pedig igaza van a 12-esnek. Ha jól néz ki a férfi, jól fogadjátok a közeledését, ha nem, akkor pedig elhajtjátok.
2017. jan. 10. 18:08
 16/28 anonim ***** válasza:
57%
Nincs igaza, csak nem ért hozzájuk, ami miatt sikertelen a nőknél, ezért frusztrált. 30F
2017. jan. 10. 18:09
 17/28 anonim ***** válasza:
33%
Dehogy nincs igazam, tapasztaltam már ilyen dolgokat való életben is, internetes ismerkedésnél is. Nekem nem kell a púder,hogy így meg úgy érteni a nők nyelvén. Ha nincs meg a vonzó külső, akkor minden más jó tulajdonságot lehet dobni a kukába. Sokra mentem annak idején vele,hogy jó fej, kedves,meg humoros voltam, olyan sokra vittem párkapcsolatok terén, hogy egyedül élek egy lakásban. Ennyit a személyiségről, kedveskedjen meg humorizáljon feleslegesen az, akinek két anyja van.
2017. jan. 10. 18:19
 18/28 A legrosszabb ***** válasza:
100%
Meglátásom szerint csak azon férfiak leszólításának örülnének, akik nekik is tetszenek. Fuk logik!
2017. jan. 10. 18:29
 19/28 anonim ***** válasza:
Nem kérdés, a külső alapján dönt először mindenki, de nincs ebben semmi, ez tény. Akár pasi, akár csaj először a külső, aztán megismeri, és jöhetnek a benső jó tulajdonságok - vagy nem.. De ha a külső nem fog meg a lelkébe és az eszébe azonnal nem szeretünk bele senkinek.
2017. jan. 10. 18:31
 20/28 anonim ***** válasza:
Attól függ nekem tetszik-e az illető.
2017. jan. 10. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!