Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit tennétek, ha az utcán leszólítana egy férfi?
Kedvesen, udvariasan szólítana le, nem bunkón, elkérné a telefonszámotokat, és megkérdezné, hogy nem-e találkozhatnátok még valamikor?
Mit tennétek?
A. Megadnátok a számotok, és megbeszélnétek valamikorra egy találkát.
B. Kedvesen visszautasítanátok.
C. Bunkón visszautasítanátok.
Rengeteg mindentől függ, de 95% elutasítást fogsz kapni, ha ennyire magyartalan módon rossz helyre rakod az "-e" szócskát. Ez ugyanis műveletlenségre utal, ha rögtön az első mondatodban nem sikerül normálisan beszélni.
U.i.: Nem megbántani akartalak, jó tanácsnak szántam!
3: Igazad van, rossz helyre tettem az e szócskát, valószínűleg azért mert siettem, és nem olvastam át a kérdést az elküldés előtt.
Te úgy gondolod, hogy egy véletlen hiba miatt nem adna esélyt a nők 95%-a?
"Kedvesen, udvariasan szólítana le, nem bunkón, elkérné a telefonszámotokat, és megkérdezné, hogy nem-e találkozhatnátok még valamikor? "
Ahamm, és hogyan néznél ki, milyen lenne az öltözeted, kisugárzásod, miket mondanál? Vagy szerinted ezek nem számítanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!