Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy reagálnátok ha a buszon leszólítana egy férfi? Akinek nagyon tetszetek
'Pedig igaza van a 12-esnek. Ha jól néz ki a férfi, jól fogadjátok a közeledését, ha nem, akkor pedig elhajtjátok.'
És ebben a mi a meglepő? Ez evidens. Ugyanúgy ahogy mi is a jó nőnek adunk esélyt a ronda és/vagy dagadtakra meg rá sem nézünk.
Ti is csak azt szólítjátok le, akik tetszenek nektek, tehát számotokra jól néz ki, nem? :D Logikus....
Hát ha mi nem mosolygunk egymással a párommal ahogy megláttuk egymást, és nem bátorodik fel és jön oda, akkor ma nem lennénk együtt. :)
A jeleket kell nézni, nem csak azt, hogy néz téged amiért te is őt.
Ha ő a sofőr, akkor Örülök neki, ha egy fokkal szebb az ördögnél. 👍 De ha nem az, akkor is eldumálgathatunk.
De ez különben az utasokkal is tök így van.
"Dehogy nincs igazam, tapasztaltam már ilyen dolgokat való életben is, internetes ismerkedésnél is. Nekem nem kell a púder,hogy így meg úgy érteni a nők nyelvén. Ha nincs meg a vonzó külső, akkor minden más jó tulajdonságot lehet dobni a kukába. Sokra mentem annak idején vele,hogy jó fej, kedves,meg humoros voltam, olyan sokra vittem párkapcsolatok terén, hogy egyedül élek egy lakásban. Ennyit a személyiségről, kedveskedjen meg humorizáljon feleslegesen az, akinek két anyja van."
A férfinak egy fokkal kell csak szebbnek lennie az örögnél! :)
Ha az belső valóságod, hogy csak a külső számít, lás csodát, így is lesz és el fognak utasítani, gratulálok!
Az alapján, amit leírsz, a napnál világosabb, mi a helyzet.
Miért van akkor az, hogy ugyanazzal a külsővel évekig egy nőnek nem jöttem be, most meg le se szállnak rólam úgy, hogy az anyagi helyzetem sem változott? Biztos megszépültem 1 év alatt. :P
Hát, nem is a fenti mondatot felemlegetve kéne csajozni, logikusan megmagyarázva a nőnek, hogy miért is kell, hogy begyere neki. Ez elég gyenge.
Viszont ha rendben vagy magaddal, az kiül az arcodra, kihat a testbeszédedre, a mozgásodra, a beszédedre és a stílusodra, és sokkal vonzóbbnak fognak érzékelni, pedig ugyanaz az ember vagy. Nem kell elhinni nekem, de ajánlott! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!