Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit reagálnátok?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el nemrêg csajozni és hát még nem vagyok olyan tapasztalt.Annyi rengeteg szép lányt látok az utcán de nem tudom hogyan szolitsam le oket.Mert vagy a barátnőikkel vannak vagy sietnek és nem tudom mit csináljak.Mintha közömbös lennék nekik.Pedig sztem jóképű Srác vagyok és nagyon igényes.Attol felek h nem tetszek nektek es ez kihat a beszedemre meg mindenre...Es olyan megalazonak erzem amikor ott ismerkednek egy lannyal es be se jovok neki.Annyira szeretnek mar egy hercegnot magamnak:)2017. júl. 21. 21:12
1/5 anonim válasza:
Hát akkor estleg ne olyanokat próbálj meg leszólítani akik mennek hanem akik ücsörögnek mondjuk pl buszon,héven,vonaton metrón vagy a plázában stb. Udvarias legyél ne mász a másikra, ha látod, hogy nem akarja akkor inkább hagyd, mert magadat is és a lányt is kellemtlen helyzetbe hozhatod (gondolom ez nem célod) Milyen szöveggel próbalkoztál eddig?
2/5 A kérdező kommentje:
Hat igazabol most kicsit egyetertek a tobbi sraccal...most nagyon elegem lett ebbol...semmi kedvem mar az egeszhez...a lanyok be vannak zarkozva nem akarnak ismerkedni azt veszem eszre....egyik flegma a masik bunko...ahhjj jol el vannak ezek a baratnoikkel
2017. júl. 21. 22:27
3/5 anonim válasza:
Írj privátban, és kiveséhem veled a témát!
Szombaton dolgozok, este válaszolok.
Addig írhatsz nekem kérdéseket, megfogalmazhatnád, hogy mit szeretnél konkrétan, és hogy milyen problémákat látsz még
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon jo szemelyisegem van ugy gondolom.Szoval a legtobb lanynak belsore tuti bejonnek..de kulsore nem tudom.bar tudnam melyik lanynak jovok be es akk minden konnyebb lenne😅.En olyan pasi akarok lenni akire felfigyelnek a nők.nem akarok ilyen kis tutyimutyi lenni...Multkor is ott ult egy lany es siman odamamehettem volna de nem mertem...Pedig igazabol mi tortenhetne ...semmi!
2017. júl. 21. 23:41
5/5 Sunshinedoll válasza:
Nekem ez az ömlengés nem jön be. Úgy beszélsz a lányokról, mint valami másik fajról. "Szeretnék már egy hercegnőt" lol? Én meg egy kutyát. Majd levihetjük őket együtt sétáltatni.
Mi az isten ?
"Mintha közömbös lennék nekik" mi a francot vársz? Az ember az utcán megy a dolgára, nem? Úgy csinálsz, mintha minden nőnek téged kéne bámulnia meg rád vetnie magát, csak mert kilépsz az utcára, és eldöntötted, hogy neked nő kell. Baromi visszataszító ez a felfogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!