Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nem jönnék össze takarítónővel?
Valahogy úgy érzem, hogy aki huzamosabb ideig ezt dolgozza, az nem is akar előrelépni az életben.
Ez olyan szomorú.
27 F
Volt akivel összejöttem, volt akivel fel sem merült.
Nem ettől függ ez.
Már ne is haragudjatok, de attól, hogy valaki nem egy olyan emberrel képzeli el az életet, aki kb. minden befektetett energia nélkül elvállalta az első munkát, amit lehetett, az nem egyenlő azzal, hogy lenézi.
Nekem semmi bajom velük, fontos a munkájuk, nagyon is. Csak éppen erre bárki képes és effektíve mindegy ki csinálja.
Viszont egy hasi műtétet azért némi ésszel kellene elvegezni és szaktudassal, hatalmas felelősséget vállalva.
Azt hiszem szemléltetésnek ez elég érthető volt.
Jó ez idáig rendben is van, de szerintem ezt csinálja olyan, akinek másra nincs esze. Most ha megszületik egy ember olyan ésszel, hogy képes kutatásokat végezni, vagy emberéleteket megmenteni, az ne takarítson már.
Az a szerencsétlen, aki kettőig számolni alig tud, na a takarítson ő.
Más esélye nincs, de szükség van rá.
Viszont azt ne várja már senki, hogy ugyanúgy vonzódjanak hozzá a férfiak, mint egy sikeres ambíciózus nőhöz.
A diákmeló teljesen más, fiatalon bármit elvállal az ember.
Egyébként durva, hogy fordított esetben, pl ha egy nő nem járna kukással az teljesen rendben van. De ez amit így írtam az nincsen.
Nem mondtam, hogy lenézem. Én mindig megadom a tisztelet a takarítónőknek is. A szomszédot is tisztelem, mégsem akarok vele összejönni.
#19, De, rendben van, és ezt elég sokan írtuk is. Karrierépítő nővel értenétek meg egymást igazán, nincs ezzel semmi gond.
Itt az a gond, hogy csak a karrierépítő életet tartod értékesnek és elfogadhatónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!