Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ad meg valaki a társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ad meg valaki a társkeresőkön nem valódi várost tartózkodási helynek?

Figyelt kérdés

Tegnap pont kiszúrtam egy ismerősömet a badoo-n, hogy a Heves megyében lévő Kiskörét adta meg tartózkodási helynek, amikor közel 40 km-re közelebb lakik hozzám. Azt hiszem pontosan 37-38 km. Ennek mi értelme van? Mondjuk a badoo sok valótlan információt és kamu profilt hoz le, és sokan elégedetlenek is vele, csak amit idefent olvasok a 85%-a konkrétan megbízhatatlannak tartja azt az oldalt.

Április eleje óta van fent, de csak tegnap, vagy tegnap előtt változott ez meg nála mivel szinte minden nap felnézek arra az oldalra, de sose töltök ott sok időt. És nem ő az első akinél ilyet tapasztaltam a badoo-n. Találkoztatok már ilyen esettel a badoo-n, vagy bármelyik társkereső oldalon?

2019. aug. 16. 10:59
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem eredményez ilyeneket, én csak azt mondom, hogy 10 emberből 9 rögtön arra gondol, amikor kiderül hogy nem a valós helyet adta meg, hogy van párja/férje és az illető biztonsági játékos és szeretőt keres. Persze ha valaki megelégszik ennyivel vagy eleve ilyen kapcsolatot keres, akkor ő megtalálta a számítását. Én akikkel eddig személyesen beszéltem mind azt mondták , hogy valami vaj van az illető füle mögött, és vagy hagyjam abban a pillanatban, vagy legyek vele elővigyázatos.
2019. aug. 16. 12:24
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én Budapest mellett lakom, de Budapestet szoktam megadni, egyrészt így többen találhatnak meg szerintem, másrészt meg ha valaki zaklatni akar, az meg nehezebben talál meg. Ha ismerőseim fent vannak, azok meg úgyis tudják, hogy hol lakom.
2019. aug. 16. 13:14
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Én már azért nem adom meg a valós helyemet, mert úgy könnyebben rám találnak facen. Nem tömegkeredztnevem van, és simán kihozza a face a település és a keresztnév alapján a profilomat.
2019. aug. 16. 14:34
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha a legközelebbi várost adja meg azzal nincs baj,nem hinném,hogy ezt félrevezetés,vagy titkos kapcsolat reményében teszi. Többször volt,hogy buszon, kórházban beszélgettem. Ott is csak azt mondtam,h X város melletti településen lakom. Természetesen ha ismerkedünk tovább,telefonálunk,találkozunk,már pontosítok.
2019. aug. 16. 14:55
 15/21 A kérdező kommentje:

Az hogy egy faluban, községben él, inkább a legközelebbi várost ad meg ami ismert és jól betájolható azzal nincsen semmi baj. De az hogy 40 km-en belül van két nagyobb város is, és mégis egy harmadik legtávolabbit választ az több mint érdekes. Az biztos, hogy én elvből nem foglakozok olyanokkal akik nem a reális várost adják meg, az hétszentég.

Ha a legközelebbi várost úgy igen, de ha második, harmadik, tizenkettedik várost azzal biztos hogy nem.

Miért nem a legközelebbit választja akkor, ezt nem értem. Nálam úgy repül az ilyen, hogy a lába nem éri a földet.

2019. aug. 16. 16:48
 16/21 anonim ***** válasza:
75%

“Többször volt,hogy buszon, kórházban beszélgettem. Ott is csak azt mondtam,h X város melletti településen lakom. ”

Egyébként ezt a megjelölést jobban is szeretem.

Ha a beszélgető társam azt mondja, hogy Büssün lakik, akkor kb azt sem tudom, hogy melyik országról beszél, jön a visszakérdezés, hogy az merre van (amit sokan kínosnak éreznek, hogy nem tudják).

Ha azt mondja, hogy Kaposvár mellett, akkor rögtön világos, hogy Somogy megye, az azért megvan, hogy merre, meg milyen messze.

2019. aug. 16. 17:11
 17/21 anonim ***** válasza:
68%

-5: és akkor hol a probléma?

Minek írtad ki a kérdést?

Minden jogod megvan, hogy ne gyere össze vele. Ennyi, nem kell a nyafi, főleg ha ilyen kemény gyerek vagy

2019. aug. 16. 17:13
 18/21 anonim ***** válasza:
27%
Ez az. Itt nyavalyog a kérdező, hogy ki repül meg ki nem. Repüljél szépen te, ha ilyen elképesztően sötét vagy. Mi van ha másik városban kapott egy jó munkalehetőséget, és azt írta be mert ott fog lakni. Bármi lehet, de neked az elveid.... Milyen ember már az ilyen. Gáz vagy nagyon. Ilyen elvek...Ezek elvek? Ez ugyan nem elv, ez nagy sötétség, nem elv.
2019. aug. 16. 19:56
 19/21 A kérdező kommentje:
Rólad 74%-os pedig egy szó jut eszembe: a bugris. Egy esztelen bugris aki osztja az észt háromhozzászóláson keresztül mert nem képes összezsezdni egyszerre a gondolatait. Igyál valamit.
2019. aug. 16. 20:08
 20/21 anonim ***** válasza:
69%
Azt nem értem, ha elveket akarsz magadnak mindenképp, miért nem ilyen elveid vannak, pl, lehetőség szerint nem okozunk fájdalmat élőlényeknek, embereknek állatoknak, nem fekszünk össze mindenkivel, hűségesek vagyunk, tesszük a dolgunkat és a környezetünket boldogítjuk, kiállunk magunkért és a szeretteinkért, tűrőképesek vagyunk, vagy bármi, hirtelen ezek jutottak eszembe. De miért pont ez hogy: Nem adunk meg más várost társkeresőn. Ismerek még hasonló embereket hasonló elvekkel, és az ilyen elveket sose értettem igazán. De biztos jók valamire.
2019. aug. 16. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!