Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőkön kívül hol lehet manapság 25-35 éves nőket megismerni?
Egy hosszabb párkapcsolatom elmúltával újra terítékre került a társkeresés problematikája, de most kicsit tanácstalan vagyok. Komolyan érdekelne, manapság hol szoktak ismerkedni az emberek a társkeresőkön kívül. Nehezítésképpen megemlítem, hogy nem élek kiterjedt társaséletet, egyedül dolgozom, és minden hobbim olyan, ami nem kedvez a nőkkel való ismerkedésnek.
Érdekelne nők és férfiak véleménye is, különösen olyanoké, akik hasonló helyzetben sikerrel jártak.
Azt mondják bárhol lehet...
23 éves nőként sosem volt senkim, pedig egyetemista vagyok, csak bölcsészkaron 1 fiúra jut 10 lány kb. Interneten ismerkedtem, de nem társkeresőn. 3 ilyen eset volt, az egyik srác volt csak normális, de kiderült, hogy barátnője van, de poligám, szóval nem éri be csak vele. Nem kis csalódás az ilyen! Az életben tetszettek fiúk, de nem volt kölcsönös sajnos. Akinek még én tetszettem, nem egy kategória velem intelligencia terén pl.
Nem dohányzom, kölcsönösen ugyanezt igénylem és ami bennem a leginkább taszító tényező lehet, hogy animés vagyok (nem betegesen, nincs anime szentélyem, meg ilyenek). XD Volt egy srác, akivel haveri társaságban beszélgettem, szabályosan elküldött a fenébe, amikor kiderült rólam és a barátaim nem védtek meg. Azóta lecseréltem a társaságot, nincs kivel bulizni, így sajnos nekem sincs ötletem, hol lehetne máshol interneten kívül. Van, aki szerint megérte, mert 3 éve együtt van a párjával pl. Arra azonban fel kell készülni, hogy átlag 20 érdeklődőből egyvalakivel érdemes elmenni randizni. A társkeresőhöz főleg türelem kell, de ismerek pozitív tapasztalatokat, szóval nem szabad feladni! ;)
Keress egy olyan hobbit, ami emészthető számodra, és esélyed van az ismerkedésre.
Pl menj el valami társas tánc tanfolyamra.
Valamit muszáj változtatnod, lépned az ügyben.
Itt a városban rengeteg lehetőség van. Figyeld a FB-t, események a közeledben, amik még érdekelnek is. Menj el, járj nyitott szemmel.
Nehéz visszakerülni a húspiacra, de nem lehetetlen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!