Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jobb lelkileg: fent lenni társkeresőkön, de semmi siker, vagy törölni magunkat, de akkor az esély is elvész?
Töröld magad! Így csak lehúzza az önbizalmad.
Az esély ezzel nem veszik el. Tízezer évig tudtak az emberek Tinder nélkül párt találni. Most is menni fog!
Ebben vitatkoznék, hogy a nők között nem lehet sikertelen valaki párkapcsolat szempontjából. Náluk is van olyan, akit csúnyának ítél meg a nagy többség, és bottal se kategória. Aztán vannak a csúnyán, akik bejönnek pár önbizalom hiányos pálinkák, de a srácok nem tesznek semmit, mert nem mernek.
Egy ideig amúgy én is sikertelennek éreztem magam, egyetemig az egyetlen egy csókok óvodában jött. Viszont a teóriák szerint a sikertelen srácook vagy nem veszik észre ha tetszenek lányoknak a környezetükben, vagy ha netalán észre is veszik, akkor a magas igény miatt egy átlagos csajt visszautasítják. Mindenki tetszik valakinek, csak észre kell venni. Egyrészt én magam is az első kategóriába tartoztak, aztán jobban figyeltem jelekre, apró finomságok rá, és észrevettem, hogy olyan csajoknak is bejövök, akiről azt hittem hogy soha nem jönnél be neki.
“Ha úgy nézel ki mint egy teleszart búváruha akkor tok mindegy fent e vagy tinderen vagy sem!“
Az búvárruha, te értelmi fogyatékos. Amúgy meg nem vagyok kövér, amin lehet, változtatok. De a genetika nyilván adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!