Lelkileg van esély megerősödni? Ha úgy érzem már nem bírok élni és megakarok halni?
Itt ülök és azon töprengek, hogy erre milyen érdemi dolgot lehet írni. 10 éve még én is ilyeneket mondtam, megjártam a pszichiátriát is, éveken keresztül szedtem antidepresszánsokat, szóval pocsékul éreztem magam, és az örömteli élet egy nagy kamunak tűnt. Aztán... megtaláltam Krisztust... csak viccelek! :D:D:D
Hogy lehetne összefoglalni azt sok-sok évnyi élményt, amikor kimozdultam a komfortzónámból és igent mondtam az életre? Erre csak frázisokat lehet írni, pedig sok frázis ebben az esetben történetesen igaz.
A nulla kilométerkő az, hogy te magad eldöntöd, nem akarsz szenvedni, és a rengeteg negatív energiát megpróbálod átalakítani, és az épülésedre felhasználni. Ehhez rengeteg tetterőre, önreflexióra, érzelmi intelligenciára, és önmagunkkal szembeni kritikus gondolkodásra van szükség. Ez a legelemibb döntés ezzel kapcsolatban. Ha ez a döntés megszületik, onnantól már (túlnyomórészt) kaland az önfelfedezés.
Ha a társas interakciók mennek a legnehezebben, mint anno nekem, akkor ezt egy világos, gyakorlatorientált, előremutató írásnak tartom. Hátha neked is segít:
Nm meghalni vágy, hanem meghallni te az igazságot a fülleddel vágy. Ha tudod mi a küldetésed, amit kaptál, s amiért jöttél ide közzénk, akkor csak hallgatod , ami szíved súg neked.
Bocsánat, lehet ez túl sok így egyszerre, de egyébként erős vagy, csak nem hagyod magad hogy ezt meghalld, mert talán rossza használnád, mint azt oly sokan megtették ebben a világban.
Ha nem másnak akarsz megfelelni,hanem leszarsz mindenkit és végre csak magaddal foglalkozol.
#1-nek és #2-nek: könnyű itélkezni a fotelből,nézve az éjjelnappalbudapestet! A magatokfajtát ki kellene lőni az űrbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!