Mennyi az esély hogy nyerek a lottón?
4-esre hajtok.
Képzeljétek...mostanában nagyon szerencsés kezem van.
Nyertem pöttyössel fejhallgatót, nyertem mekiben efott jegyet így most vettem egy lottot.
Mennyi az esély hogy nyer vele az ember?
21/L
Jaaa igen
5-ös lottó amúgy
Igen ez igaz.. így leírva nem hangzik jól.
De pl pöttyösnél 2000 ajándékot sorsolnak ki 4 hónap alatt
a mekinél meg ugye 1 hónap alatt 3000 jegyet. Szóval ha ezt nézzük is pici esélyem lett volna megnyerni őket nem?
Mert igazából mekinél is ( Veszprémben nyertem ) itt szerintem egy nap alatt megfordul a driveosokkal együtt 1000 ember.
És hány meki van M.O.-n? :)
Hát én most nem arra mondtam ezt :D
Vagy nem tudom mire értetted :DD Azért hoztam fel példaként mert itt is arányok vannak mint szerencsjátéknál.
És hogy itt is nagyon kevés esély lehetett volna de mégis bejött :)
Miért hiszed azt hogy ha kétszer nyertél kisebb nagyobb nyereményt amihez persze nem kell sok esély,hogy a lottón találatod lesz. A kiszámíthatatlan kiszámíthatatlan is marad örökké ami felett nem tudsz uralkodni te naiv észlény :)
Mindenesetre azért majd a 300ezredik forintot amit kidobsz a lottóra, talán lesz 3os is... I make my own luck...
Miért hiszed azt hogy ha kétszer nyertél kisebb nagyobb nyereményt amihez persze nem kell sok esély,hogy a lottón találatod lesz. A kiszámíthatatlan kiszámíthatatlan is marad örökké ami felett nem tudsz uralkodni te naiv észlény :)
Mindenesetre azért majd a 300ezredik forintot amit kidobsz a lottóra, talán lesz 3os is... I make my own luck!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!