Mit csináljak apámmal? Alkohol elvonóra ingyen be lehet vinni? Egyáltalán van rá esély hogy leáll a piálással? (tönkreteszi magát és a családját is) Hogy készüljek fel erre lelkileg?
Az én apám is pont ilyen. Mondjuk annyival durvább a helyzet,hogy anyukámat ütötte verte a pénzért mert ugye kirúgták.Én se élek már otthon de egyszer pont elkaptam egy olyan pillanatot mikor balhé volt otthon.Nem tettem csak annyit,hogy leállítottam azzal,hogy ha még egyszer megmeri tenni ezt akkor én magam verem félholtra.Majd önszántából elment pszichólogushoz ahol kapott olyan gyógyszert amire iszik attól beteg lesz.De semmit se ér mivel nem eszi.Csak iszik,vagyis nem iszik hanem vedel.De szerencsére már nem anyumnál lakik hanem visszament a szüleihez.Másképp viselkedik ott.Nem jó ez így.
Alapjáraton sz*r körülmények között nőttem fel egy ilyen ember miatt.Akinek a pia az első és csak a család a második.Hátrányaim vannak,a boldog élet hiánya mindig jelen volt az életembe!
De most jobb egyedül élni már,de az se sokáig mert hozzám költőzik a barátnőm.Próbálom példaként tekinteni arra,hogy mit nem szabad követni!
Van valaki olyan nálatok, akire az édesapád hallgat, mert amint elnézem, anyukád nem számit neki. Te meg inkább mosod kezeid..Valaki olyanra gondoltam, akihez az édesapád kötődik-rajtatok kivűl.
Az már tisztázott egyébként nálatok, hogy mi volt a kiváltó oka az italozásának?
Kényszeríteni nem tudod.
Van alkesz rokonom, már a neje is elhagyta, az anyja is lemondott róla, amit ráhagyott, azt a testvére kezeli.
Ha nem így lenne már elverte volna mind és éhenhalna.
10 év alatt már elég rendesen szédszedhette az idegrendszerét a pia.
Sajnálom ezt mondani, de valszeg menthetetlen.
Ha ÉPPEN hullarészeg, akkor be tudod vitetni a kijózanitóba, de ennyi az egész.
Elvonóra nem lehet kényszeriteni, ha az illetö nem AKAR leszokni - és apád valószinüleg nem akar -, akkor nem lehet semmit sem tenni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!