Egy lelkileg kiégett embernek mennyi esélye van normális életre bármíkor is családdal? Mi a motiválóerő és a cél az életben?
Én már nagyon sok emberről hallottam, akik sok szörnyű csapás után is ismét felálltak, és küzdöttek hogy jobb legyen. MI a motiváló erő? Azt mindenkinek magának kell tudnia, hisz mi nem ismerjük a te életedet. Mennyi az esély? 50-50%. Akarod, vagy sem. Te döntöd el.
Én is most állok fel épp egy elég durva csapás után.. 3 hónap önsajnálat után a kezembe vettem az irányítást.. és lám, elkezdtek a dolgok működni. :)
van esély
vannak azok az emberek akik öngyilkosok lesznek vagy csak vegetálnak, meg azok akik mindent elveszítenek, de ott van bennük a harag hogy azért sem engednek és azért is megmutatják hogy őket nem lehet csakúgy legyőzni
én az utóbbi vagyok
Bármikor, bármennyi. Attól függ, hogy miért égett ki és mennyire a lelke. Azért vannak a pszichiáterek, a pszichológusok, a szaksegítők, hogy segítsenek talpra állni. És nem csak dilibogyózós dokik léteznek!
A második kérdésre a válasz: ezt minden embernek egyénileg kell eldöntenie és önmagának megtalálnia.
Amikor rendbe rakja az életét.
Addig nem tanácsos.
Akiben nincs tűz, az mit fog átadni?
Kb. 1000* annyi mint egy hétköznapinak.
ha megnézed pl. a megvilágosodott embereket mind valamilyen nagy krízis hatására jutott el abba az állapotba.
A nagy mélységek után nagy magasságok jönnek - a világ és a lélek is mindig harmóniára törekszik. Csak rajta múlik tesz-e valamit magáért és fejlődni kezd-e.
Mert ha amit eddig tett, ahogyan eddig gondolkozott az ide vezetett, akkor már megvan a felismerése hogy ez mind butaság, rossz elvek szerint élt és rossz dolgokban hitt, ezért sokkal könyebben képes azokat eldobni mint ergy hétköznapi ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!