Normális, hogy anyám már lelkileg zsarol?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok. Anyám meg mindenbe bele akar szólni. Nincs velem pedig semmi baj amibe bele lehetne kötni. Dolgozok,főiskolára járok mellette. Beszélünk és megemlítem, hogy na megyek majd bulizni akkor elkezdi mondani, hogy neki már élni sincs kedve, mert őt mindenki csak idegesíti és, hogy én is, mert hogy ebből fog állni az életem, hogy bulizgatok meg pasizok. Szóval igazából nem tudom mit csináljak vele, hogy értessem meg, hogy most ettől idegileg nem kell kikészülnie. Valami baj van vele szerintem, mert ez nem normális, hogy attól kikészül,hogy néha bulizni megyek és igen tényleg szoktam pasizni ez az egy amiben igaza van, de még itt is csak egy-két pasiról tud. De nem vagyok @urva nem vagyok minden nap mással csak még nincs komoly párkapcsolatom addig szórakozgatok. De azt még hozzátenném van egy fiú akivel már össze is költözhetnék, de őt régről ismeri és nem szereti és elmondani se merem már neki, mert még nem tudom mit csinálna. De már én is kezdek kikészülni emiatt. Mit tanácsoltok?2012. szept. 24. 13:35
1/4 anonim válasza:
Szerintem te vagy az, aki nem normális, mert 25 éves létedre így beszélsz a saját anyádról.
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon nem érdekel mit mondasz nem mondtam rá semmi rosszat. De igenis tartom magam ahhoz, hogy van valami baja, mert, hogy valaki szinte depressziós legyen, mert a 25 éves lány elmegy ha nem is reggelig csak akár este 11ig beülni valahova annak igenis baja van. És szeretnék neki segíteni szóval menj és máshol okoskodj.
2012. szept. 24. 13:46
3/4 anonim válasza:
Próbálj meg nem foglalkozni vele, és elmenni a buliba ahova akarsz. A mondókáját meg csak mondja ha akarja, engedd el a füled mellett, és ne lássa rajtad hogyha mégsem sikerül.
Mert ha látja rajtad, hogy zavar a dolog, akkor később ha el akar érni valamit, még durvábban fogja alkalmazni ezt az érzelmi zsarolást. Ha látja, hogy semmi hatása sincs rád, akkor abba fogja hagyni.
4/4 anonim válasza:
Miért nem ülsz le vele szemben és kérdezed meg tőle, hogy: "Anya zavar téged, hogy 25 évesen még nincs gyerekem és xy-nal járok, és eljárok bulizni? Mert én így vagyok boldog, és azt hittem hogy te azt szeretnéd, hogy az legyek..."Olyan rövid az élet, észre se veszed és nem lesz melletted, pedig hidd el, csak ő akar neked jót 100%-ban. Senkire nem számíthatsz úgy mint rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!