Az anyám teljesen lehúz lelkileg, mit tegyek?
Figyelt kérdés
nem áll ki mellettem, nem bátorít, állandóan szid bármi apróság miatt, és ilyenkor felhoz MINDENT. szó szerint. készülök elköltözni, de addig hogy bírjam ki? van még valaki ilyen helyzetben, és tud tanácsot adni?
köszi
2011. aug. 28. 17:10
1/6 anonim válasza:
próbálj minél kevesebbet otthon lenni. én pl ha valami veszekedés volt, akkor mindig elvittem a kutyámat sétáltatni, kiültem a parkba olvasni, elmentem az uszodába, ott aludtam barátnőméknél. ha csak pár hónapot kell kibírnod, akkor foglald le magad.
2/6 anonim válasza:
egyetértek az elsővel
amúgy szerencséje van hogy ilyen gyereke van mint Te,én szerintem már rég megmondtam volna neki hogy ha ennyire szar vagyok,minek szült meg?!
3/6 anonim válasza:
Valószínűleg ez a viselkedés azért húz le lelkileg mert olyannak képzeled az anyádat amilyen nem is. Pl. azt hiszed, hogy szeret, pedig nem. Ezt nehéz elfogadni, de gyakoribb mint hinnéd. Vagy irigy rád ezt is nehéz elfogadni,stb stb stb tulajdonnak tekint, nem ismeri el az önállóságodhoz való jogodat, na ez minden csak nem szeretet, de amíg kiakadsz rá, tudnod kell, hogy még mindig érzlmileg tőle függsz, nem váltál le róla.
4/6 A kérdező kommentje:
fiatal vagyok még, 18, vele élek, de ezt már azóta csinálja, hogy elváltak az apámmal, szóval úgy 8 éve kb.
2011. aug. 28. 19:55
6/6 A kérdező kommentje:
ha el tudjuk adni a házat.
2011. aug. 29. 01:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!