Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, aki társkeresőzik! Ti is felfigyeltetek milyen szinten elszálltak az átlagos és átlag alatti nők a társkeresőkön?
Puszta kíváncsiságból beregisztráltam néhány webes és telefonos társkeresőre.
Ahogy nézegetem a profilokat és a leírásokat, csak lestem milyen elvárásaik vannak a nőknek.
Elhízott magukra nem túl igényes nők (plusz pont ha még gyereke is van) olyan mércét jelöltek meg mintha valami szuper modellek lennének vagy nem is tudom..
Nyilván nem csak a kinézet a fontos egy nőnél, de egy átlagos gyerekes nő aki ráadásul a szülőkkel lakik hogyan gondolja, hogy egy saját házzal, kocsival és egzisztenciával, felsőfokú végzettséggel rendelkező 180cm+ férfi jöhet csak szóba nála?
A kiakadásom oka nem egy, hanem iszonyat sok ilyen nő miatt van.
Szinte minden második profilt olvasva, ezt a flegma ki ha én nem stílust lehet felfedezni. Konkrétan azt sugallva hogy átlagos férfiként ne is merj írni mert úgyis tiltva leszel.
Miért szálltak így el a nők?
Mert egy ocsmány 10/3-as, lófejű, nulla seggű nőt is többen akarnak megdugni, válogathat, pasiként meg 10/7-ként is villantanod kell valamit (sport, egzisztencia, egyéniség, stílus) hogy kitűnj a tömegből és ne halj meg szingliként
Ezért lett egyeseknek ekkora pofája
> Mert egy ocsmány 10/3-as, lófejű, nulla seggű nőt is többen akarnak megdugni, válogathat, pasiként meg 10/7-ként is villantanod kell valamit (sport, egzisztencia, egyéniség, stílus) hogy kitűnj a tömegből és ne halj meg szingliként
Nagyon igaz. De ez pont azért van, mert a férfiak többsége szinte mindenkit megdugna, akinek puncija van. És ha egy nőt 9/10-es Chad férfiak dugják, nem fog leállni egy átlag Janival - akkor sem, ha előbbieknek csak egy éjszakára kell, utóbbi pedig családot szeretne vele.
És mégis ki tehet róla, hogy elszálltak az átlagos/alatti nők is te okos?
TE és a hozzád hasonló netes talpnyalók miatt van. Nehogy már másra mutogass hülyegyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!