Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a srac valodi arca ha mindent felmutat? Hol ilyen hol olyan velem?
Az a baj hogy tetszik, szeretnék vele többet is, de nem tudok rajta eligazodni mert kb az össze sractipust megjàtsza.
Egyik chat alatt: arrol beszel utälja a tàrskerin azokat akik csak szexre mennek, hànyni tudna az ilyen nöktöl, ö elvan akàr éveket is baratnö nelkül ha muszaj, ugy erzi kihasznälja az aki szex utan lelep, de màr olyan szinten sorolta hogy a szex ocsmany dolog hogy kezdtem azt hinni hogy valojaban impotens, vagy asszexuälis, fura modon passziv nagyon
Ugyanarrol a sracrol irok mindig
Másik chat az elsö beszelgetesnek homlokegyenest ellentmond, azzal jön hogy nagyon akarna, simogatna, bàr velem lenne, megcsokolhatna e majd a randin
Kövi chat alatt azt ecseteli hianyoztam nagyon, meg akar ismerni talalkozzunk remeli tetszik nekem nem akar elvesziteni, szerethiányos
Azután azzal jön hogy de ha en nem fogok tetszeni neki esetleg maradhatunk e baratok, azaz ha en többet akarnék töle mint ö tölem, az nem bantana tudunk attol haverok lenni(ebböl meg teljesen az jön le rola hogy abszolut nem akar engem es elöre le akarja fixàlni nehogy csalodjak ezert benne nem akar hitegetni),hozza teszi ha közben massal összejönnék az sem lenne neki baj, nem gond ha talälok màst (legszivesebben itt ki is leptem volna bakker akkor miröl beszelünk tarskeresö oldalon?)
Szoval
Egyszer asszexualisnak jön le aki elitelne az miatt ha vàgynék a szexre mint valami könnyü nö
Màsszor olyannak is aki beprobalkozik mégis meddig tudna elmenni nalam ha akarna csok, simogatas ez az, mint azok a sracok akik alkalmira futnak
Aztan neha olyan rendes sracnak jön le aki szeretethianyos es komoly kapcsolatra vagyik
Es még olyan arca is van hogy en nem tetszem neki max haverkodni akar es nem akar megbantani ha elutasit majd de ez benne van a pakliban
Nekem meg ö egyszerüen tetszik plane amugy ismerjük is egymast regröl (egy munkahelyen dolgoztunk csak futtaban talalkoztunk soha nem volt semmi de akkor tetszettem neki csak baratom volt)szoval en meg stabilan nyitnék felé, de mindig elriaszt az olyanokkal hogy egyszer könnyü nö belyeget akar ram sozni ha megkivànnàm öt, masszor nyomul mint a szexpartnerkeresök, harmadszor bujna hozzam szeretre vagyo sracnak jön le, negyedszer pedig aki elutasit es csak havernak titulàl.
Neha megkerdezem magamtol kell ez nekem valojaban? Az eszem azt sugja ne is talalkozzam vele csak keseritené az eletem plane ha bele is szeretek mert ö hol ilyen hol olyan, ehhez en nem tudok igazodni. Masszor viszont annyira tetszik neha ugy erzem màr hiànyzik, szeretnek vele mindent, de nem akarok serülni
Megbeszeltük hogy csak barati alapon talalkozunk de szerintem en nem tudok ugy. En tuti csalodni fogok a randin. Vagy azert meg hideg velem, vagy azert mert nyomulna es nem tudom hogy pl azert csokolna meg mert probara tesz hogy könnyü nö vagyok e vagy érzésböl jönne e az a csok, vagy ha be is jövünk egymasnak elkezdödik vmi kesöbb attol lehet siman fordit a kockan azaz eldob nem akar megha akart is korabban.
Nagyon ritka aki tetszik regota nincs baratom nagyon vàgyom màr kapcsolatra. Nem könnyü csak ugy dobni olyat aki valahol normalisnak tünik es tetszik is
Vèlemèny?
1. Bipoláris..
2. Csak hülyít téged
Ez nem kellhet sem neked sem másnak a csávó meg jelentkezzen valami színjátszókőrbe mert van tehetsége.
Addig hagyd ott amíg lehet, komolyan mondom. Nekem is van egy fiú az életemben akin nem lehet kiigazodni, egyszer kedves, aranyos, bókol, máskor meg lenéző és haveri szinten szól csak hozzám. Nem lehet rajta kiigazodni, rengeteget beszélünk csak épp nem történik semmi.
Szóval ha megfogadod a tanácsom addig hagyd el, amíg tudod. Ha közelebb kerülsz hozzá már sokkal-sokkal nehezebb lesz. Ne járj úgy, mint én, hogy az örökkévalóságig tart a huzavona.
Na hát! 😲 Én is ilyen férfival találkoztam... Azóta sem tudok rajta kiigazodni!
Bár annyit kivettem az egészből, hogy csak hülyített!
Nálad is ez történt!
Eleve még nem is randiztunk de màr most tele vagyok csalodàsérzéssel. Es pont hogy ez nem hiànyzik. Ezert is nem merek vele talàlkozni. Viszont nehéz "elengedni". Plane mikor irnak mas sracok hogy hogyan hasznàlnànak ki, stb, olyankor valahogy egy biztonsagot is latok benne mint valami online baràt akinel "elbujhatok"a többi elöl.
Szoval mindig probalok tiplizni es mindig felértékelödik a szememben a sok masik igenytelen agyatlan vagy bunko sracok mellett.
Most is le akartam zarni magamban erre ir egy masik srac nekem akivel lassan hetek ota csak köszöngetes a tema mert nem tud beszelgetni sem. Ramir mindig hogy szia es ennyi az összminden. Amikor temakat dobalok fel masnap ugyanugy folytatja hogy a szia es joreggelten kuvül semmit nem tud irni. Ilyenkor is belegondolok hogy a fenti sraccal meg egyperc alatt is km hosszu beszelgeteseink vannak. Hàt. Kezdem azt erezni nala csak rosszabbak vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!