Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt már mindenki fejleszteni akar mindent?
-fejleszd a személyiségedet
-fejleszd a testalkatodat
-fejleszd a hajadat
-fejleszd a körmeidet
-fejleszd a bõrödet
-fejleszd a ruháidat
-fejleszd a munkahelyedet
-fejleszd a barátaid számát
-fejleszd a hobbidat
-fejleszd a tánctudásodat
-fejleszd a pénzedet
-fejleszd a lakásodat
-fejleszd az étkezésedet
-fejleszd az intelligenciádat
-fejleszd a szakmádat
-fejleszd a diplomádat
-fejleszd a kocsidat
-fejleszd a motorodat
-fejleszd a biciklidet
-fejleszd a várost
-fejleszd az országot
-fejleszd a földrészt
-fejleszd a bolygót
-fejleszd a Naprendszert
-fejleszd a galaxist
-és végül fejleszd az egész világegyetemet!
Igen mert ìgy fogsz haladni.
A sikeres emberek àllandóan fejlődnek megàllàs nèlkül.
"Egyetlen állandó a változás maga." Hérakleitosz
A te életed, azt csinálsz, amit akarsz. Úgy élsz, ahogy akarsz. Olyan példát mutatsz majd a leendő gyerekeidnek, amilyet akarsz. Ha sz..r mintát látnak el tőled, akkor ők is ugyanolyan sz..rul fognak élni és viselkedni, mint te.
Na vegyük sorra:
személyiség - ez folyamatosan fejleszthető és változtatható, rossz jellemű emberrel senki nem jönne össze
testalkat - aki igényes magára, az valóban nem akar elhízni, mi ezzel a probléma?
haj - aki szeretne, az külön frizurát csináltat magának, akinek jó az akkori, az fésüli és megmossa, prboléma?
körmök - higiénia
bőr - higiénia és esztétika
ruhák - nem kell drága ruha az igényes megjelenéshez
munkahely - azért ez nem egy egyén dolga, de magadból ott is a legjobbat kell kihozni
barátok száma - akinek van igénye, az barátkozzon, akinek nincs, az ne
hobbi - ha valakinek fontos a hobbija, az igenis törekedik arra, hogy eredményes legyen benne, de minimum élvezze
tánctudás - ez biztos nincs így, max én vagyok lemaradva
pénz - ha van lehetőséged többre és jobbra, miért ne használnád ki?
lakás - magánügy, mindenki teremtsen olyan életkörnyezetet magának, amilyen tud, és amilyenben jól érzi magát
étkezés - mármint az egészséges táplálkozás? Nekem édesmindegy hogy eszik valaki, max 50 évesen szívrohamot kap
intelligencia - az ember folyamatosan tanul, nem baj az, ha valaki mindig nyílt az új dolgokra
szakma - lásd hobbi
diploma - ha kell, akkor fejleszd, ha nem, akkor ne
kocsi - akinek jó, az aktuális kocsija (vagy megvan nélküle) annak minek, akit pedig érdekel és fejlesztené, hadd csinálja
motor - ha akarod, de nem értem, minek került ide
bicikli - ha nem rossz a fék és kormány, na meg a kerék, mit fejlesztesz egy biciklin? XD
város - legyél környezettudatos
ország - legyél környezettudatos
földrész - legyél környezettudatos
bolygó - legyél környezettudatos
Naprendszer - ne támogasd az űrszemetelést, amúgy túlzó hiszti
galaxis - túlzó hiszti
egész világegyetem - túlzó hiszti
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!