Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak mindent kell tudnia úgy lehet csak barátnője?
Figyelt kérdés
2019. máj. 4. 15:02
1/11 anonim válasza:
Így van, mindent meg kell tudni szerelni, tökéletesnek kell lenni, le kell tenni havi netto 700 ezret és csak akkor lehet barátnőd. Ezekre mindenki képes, nem értem te hogy nem.
2/11 anonim válasza:
"Így van, mindent meg kell tudni szerelni, tökéletesnek kell lenni, le kell tenni havi netto 700 ezret és csak akkor lehet barátnőd."
Ha csak ennyi lenne nekem is lenne :D
3/11 anonim válasza:
Igen, le kell tudnia fényképezni egy fekete lyukat, egyesítenie kell a relativitáselméletet és a kvantummechanikát, és minimum egy éneket fejből recitálnia kell az Odüsszeiából (ógörögül).
5/11 anonim válasza:
Minden olyasmit, ami az adott nőnek fontos. De ez mindenkinek más.
Én mondjuk magasról teszek rá, hogy meg tud-e oldani egy másodfokú egyenletet, az viszont nagyon fontos számomra, hogy lehessen vele beszélgetni mélyebb, komolyabb témákról is. Vagy nem érdekel, hogy ért-e a villanyszereléshez, de tudjon magára főzni, mosni ha kell.
Más nőknél meg tök mások a prioritások. Tudni kell mindent, ami az adott nőnek "elvárása", de ez ugyan úgy oda-vissza igaz. Te sem maradsz hosszú távon olyan nő mellett, aki nem tud hozni minden olyan tulajdonságot ami neked nagyon fontos.
7/11 anonim válasza:
Mivel a nőknek könnyű a társkeresés, ezért a legtöbb nőnek van társa, vagyis a férfiak nagy része mindent tud. Ez így van.
9/11 anonim válasza:
Mindent nem, pl. kedvesnek, okosnak, humorosnak nem kell lenni. Ellenben alapkövetelmény, hogy legyél magas, jóképű, kigyúrt, legyen saját lakásod és márkás autód.
10/11 anonim válasza:
Szerintem meg ha mindent tudna, akkor sem lenne bárki az ő barátnője, mert van olyan nő, aki kevésnek érezné magát mellette és zavarná a mindent tudása, lealacsonyítva érezné magát, vagy nem bízna benne és félne, hogy bárkit megkaphat, ehhez képest meg jobban bízna egy tökéletlenebb pasiban, akit hülyíthet is és aki elé buta is ahhoz, hogy mindent elhiggyen a nőnek, így nincsenek vitatkozások sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!