Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a férfiak sikertelenségének valódi oka?
Szerintem az, hogy nem akarnak olyan emberek lenni, akiket a nők akarnak. Vagy nem akarnak tenni érte.
Ezt úgy értem, hogy nyilván az emberek azt akarják, hogy önmagukért szeressék őket, de saját magukat nem érdekli, hogy jobbak legyenek. Ha pl. szociális fóbiás vagy agresszív vagy kövér, akkor nem változtatna a saját érdekében is, hanem inkább sír. Persze nőben is van ilyen.
Mert nem akarnak fejlődni változni,meg egy szalmaszálat nem akarnak keresztbe tenni,csak várják,hogy önmagáért szeressék őket.
A legjobb önmagáért fogják szeretni.
Általában szerintem 3 dolog:
- Nem néznek ki jól. Alacsonyak, csúnya az arcuk vagy bármi más. Oké, hogy itt rengetegen kamuznak arról, hogy ezek nem hátrányok, mert valamiért nekik kényelmetlen, de a valóságban azok.
- Nem javítanak magukon. Vagy azért, mert nem tudják, hogy kell, vagy azért, mert lusták.
- Túlidealizálják a nőket és nincsenek képben a reális elvárásaikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!