Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a férfiak sikertelenségének valódi oka?
"Nem vagyok magas nincs 30-40 millióm házra kocsit majd jövőre akarok venni" A ti (GYIK-es luzerek) elméleteitek alapján a pasik 90%-ának nem lenne nője és / szűz lenne.
Ez a logikai bukfenc ugye titeket nem zavar ?
Véletlenül se gondoljátok hogy bennetek van a hiba.
Rinyáló óvodások.
"a szaporodás nem jár mindenkinek,"
Vicces hogy ezt mondod mert gyerekért pánikozó növel vagy 10-el találkoztam eddig legalább. Gyerekért pánikló pasi 1 se volt.
Tudod az igaz hogy ha csak szex kell arra ütik le egymást a pasik és heje huja lehet örülni hogy nő vagy.
De a gyerekezés pasi nélkül nem fog menni. Már pedig arra előbbivel ellentétben nem ütik le egymást.
Szóval ezt igazából nézőpont kérdése.
Naja. Menjunk le akkor az evolucios magyarazatba, de neked az se fog izleni.
Ahhoz van joguk, hogy megvalogatjak, hogy a gyerek apja milyen legyen. Azt nem fogjak banni, ha a kicsi fiacskajuk egy nocsabasz lesz, de egy nyomi zombit nem akarnak, abban biztos vagyok. Egyelore ok orkodnek a genkeszlet felett, es inkabb "felaldozzak" magukat, de nem hagyjak a silany anyagot szaporodni. Sikerult megerteni, hogy miert nem allnak szoba veled a nok sosem?
43F
"Ahhoz van joguk, hogy megvalogatjak, hogy a gyerek apja milyen legyen."
Bocsáss meg testvérem de neked szövegértési problémáid vannak ha 0 darab jelentkező van apának akkor akármilyen nő lehet az illető biológiai képtelenség hogy szülni tudjon.
Érted ? Az előbbi nők nem azért pántkoliak mert nincs szexre ember hanem azért mert apának nincs.
Érthető a különbség ?
Es ez ellentetes azzal, amit en irtam? Szerintem nem. Persze, hogy panikolnak, eleg eros a gyerekszulesi osztonuk. DE a valasztasi lehetoseg attol meg az ovek. Es barmennyire is eros az oszton, inkabb maradnak gyerek nelkul, mintsem Pistikevel osszealljanak, aki mar attol sirvafakad, ha 3 meternel kozelebb all hozza egy ellentetes nemu ember. Sot mondok jobbat. Elobb mennek bele egy egyejszakas kalandba is, hogy meglegyen az utod.
Nincs ertelme incelekkel kezdeni. Tudod, olyan ez, mint matekban a nullaval valo osztas.
43F
Te jó isten miket lehet itt olvasni.
Előzőnek üzenem, hogy értelmetlen itt az evolúcióval példálózni, mert a legtöbb potenciális gyermek meg sem fogan, csak mondhatni halomra kúrják egymást az emberek.
Effektíve volt-e annak bármiféle evolúciós oka, hogy a fogamzásgátlás megjelenjen, az élvezeti okokon kívül?
Még azt sem lehet mondani hogy ne lenne túlnépesedés emiatt, vagy ezen kívül. Figyelj tegyük fel ha én esetleg selejtes vagyok (Úgyis sokan írják ezt embertársaiknak ezen az oldalon!), akkor el is fogadnám
ezt a tényt ha nem szenvednék miatta. De hogy lehet ezt
egy embernek elmondani, főleg ha ismert hogy a genetikai állományunknak gyakorlatilag több mint 99,5%-a ugyanaz. Bármilyen embert meglátok az utcán, az X kromoszóma ami bennem van 99,5%-ban ugyanaz mint a másikban. Hogy a francba gyűlölhetném még ha vesztesnek is nevezik, vagy csúnya, vagy elmebeteg stb...?
Komolyan mondom ezzel a hozzáállással újra megnyithatnátok a koncentrációs táborokat, hogy az alsóbbrendű selejteket, humánus módszerrel végezzétek ki. És ezt nem én mondom, hanem egyes válaszolók éreztetik.
A többieknek pedig: Kívánom nektek hogy merüljetek el az önbizalomban, de úgy hogy utána csakis a saját érdeketekben tegyetek mindent. Fejlesszétek önmagatokat
de úgy hogy ne várjatok semmit senkitől még szeretetet sem, remélem menni fog, hiszen világ sincs csak ti vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!