Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a férfiak sikertelenségének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a férfiak sikertelenségének valódi oka?

Figyelt kérdés
2019. júl. 26. 14:49
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a 40-eshez. Azt is elfelejtik a genetikával példálózók akik szerint a "nyomik nem szaporodnak", hogy genetikailag sohasem egyértelmű, hogy ki a jó és ki a rossz genetikájú. Mondok egy példát: Van egy srác. Alacsony, baltásarcú, kopaszodó, ronda mint a bűn. Emellett 20 éve nem látta orvos, mert makkegészséges, nincs lyukas foga sem, az IQ-ja 140. Genetikailag akkor ő selejt, vagy nem? Na ugye! Semmi sem fekete-fehér!
2019. júl. 28. 10:06
 42/50 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt nem az eű állapotról volt szó. A luzerek nem azért sírnak mert van 1 lyukas foguk hanem azért mert

nekik sosem volt nőjük.

2019. júl. 28. 11:32
 43/50 anonim ***** válasza:
47%
Azért az elgondolkodtató, hogy a férfiakat a női válaszolók közül szinte mindenki okolja azért, ha béna a társkeresésben, de amikor egy nő bántalmazó kapcsolatban van, akkor ő áldozat.
2019. júl. 28. 12:17
 44/50 anonim ***** válasza:
100%

"Azért az elgondolkodtató, hogy a férfiakat a női válaszolók közül szinte mindenki okolja azért, ha béna a társkeresésben,"

Nos én férfi vagyok. Egyébként meg a párkapcsolat nem alapvető jog. Valakinek lesz valakinek nem. Most ha nekem tetszenek alapvetően a Bugatti-k de soha nem lesz ezekre kocsinként cirka 1 Milliárdom akkor most én is álljak neki hisztizni ?

2019. júl. 28. 13:03
 45/50 anonim ***** válasza:
100%

#44: Pár szélsőséged példán kívül melyik férfi írta itt, hogy alapvető jog a párkapcsolat? Egyikük sem. Az állítólagos "hisztiző" kérdések nagy része pedig szimplán csak egy probléma leírása. Unalmas, hogy ha egy férfi lemeri írni egy problémáját, akkor itt automatikusan hisztinek van beállítva.

(Arra nem térnék ki, hogy hány olyan felhasználó írt már hozzád hasonlót, aki férfinak vallotta magát, aztán küldött női felhasználónévvel szidalmazó privátot.)

2019. júl. 28. 14:34
 46/50 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom meglepő lehet hogy férfiként is agyvértzést lehet kapni mások sírásától.

Egyébként "Az állítólagos "hisztiző" kérdések nagy része pedig szimplán csak egy probléma leírása. Unalmas, hogy ha egy férfi lemeri írni egy problémáját, akkor itt automatikusan hisztinek van beállítva."

Az nem unalmas még hogy ez a probléma ide cirka 300-500 ezerszer lett leírva és napjába 50X újra és újra előkerül minden nap kivétel nélkül. Tovább kéne már lépni, ti rosszabbak vagytok mint a Trianonozó turulisták.

Lehet sírni persze csak az semmit nem old meg.

2019. júl. 28. 16:45
 47/50 anonim ***** válasza:

A Bugatti-s példa elég rossz volt, mert ahogy itt már olyan sokszor megírták a csajozáshoz nem a pénz kell, hanem az inkább egyfajta mellékterméke az elért sikernek, amely általánosan a személyiségből fakad (És még a pénzügyi siker fokozatai vagy annak hiánya sem feltétlenül korrelál, a tehetség szintjével vagy annak hiányával)

Egyszóval mondhatni sok minden ami felett az embernek döntése van a személyiségből fakad (Nyilván nem minden)

De a személyiség sem csak önmagából jön, és önmagát formálja. Szerencse kérdése hogy az ember mit "kap", ahogy a bölcs rabbik mondták, addig meg lehet verni a cerkát (Ezt már nem mondták).

Szóval teljesen rendben van hogy a párkapcsolat nem alapvető jog, de akkor ezt a standardot mindig meg kell tartani, minden körülmények közt. Majd legközelebb súghatjátok a kedvesetek fülébe: Neked nincs jogod velem lenni! Biztos siker...

Az embernek joga arra van amit kivív magának, de ha nem tudja akkor sem gyengesége alapján kell besorolni őt, mert gyengeség nincsen, hanem inkább sokoldalúsága az erőnek. Nem lehet mindenkit teljes mélységében meglátni, de mindenképpen meg lehet próbálni.

2019. júl. 28. 16:54
 48/50 anonim ***** válasza:
100%

"A Bugatti-s példa elég rossz volt,"

Igen úgy értetem ha tetszik valami de elérhetetlen értelmetlen rajta hisztizni. Szövegértés.

2019. júl. 28. 17:00
 49/50 anonim ***** válasza:
53%
Majd akkor valahogy elfojtják a vágyat magukban, előbb utóbb biztosan.
2019. júl. 28. 17:16
 50/50 anonim ***** válasza:
47%

#46: "Gondolom meglepő lehet hogy férfiként is agyvértzést lehet kapni mások sírásától."

Nem, nem meglepő. Vannak ilyen férfiak, csak elég furcsán tálalod a dolgot.

"Az nem unalmas még hogy ez a probléma ide cirka 300-500 ezerszer lett leírva és napjába 50X újra és újra előkerül minden nap kivétel nélkül. Tovább kéne már lépni, ti rosszabbak vagytok mint a Trianonozó turulisták."

Szinte minden kérdés volt már párszor, szóval ez alapján minden kérdéshez odaírhatnád, hogy unalmas nyafogás. Mégsem teszed...

Amúgy azzal, hogy általánosítóan rám is húztad, hogy ez a kategória vagyok, beugrott, hogy szinte szó szerint ugyanilyen választ olvastam már. Véletlenül ugyanilyen százalékkal is... Csak nőtől. Érdekes.

2019. júl. 28. 17:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!