Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a férfiak sikertelenségének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a férfiak sikertelenségének valódi oka?

Figyelt kérdés
2019. júl. 26. 14:49
1 2 3 4 5
 21/50 Lazy Lover ***** válasza:
20%
Nem vagyok magas nincs 30-40 millióm házra kocsit majd jővőre akarok venni . Nem várok el semmit már 5 éve nem ismerkedek ki égtem mára egy érzéketlen valami lettem....
2019. júl. 26. 16:40
 22/50 anonim ***** válasza:
83%

"Mennyi ostoba némber van itt csak mi vagyunk a hibásak mèg véletlen se"

Nekünk nincs bajunk az élettel. Nektek van. Söprögessetek csak a saját házatok táján. Nem tartozunk nektek semmivel, ezenkívül a nemi erőszakot a törvény bünteti.

2019. júl. 26. 16:47
 23/50 anonim ***** válasza:
100%
#41-es, ha ennyi lelki problémád van, nosza, menjél pszichológushoz. Nem szégyen, én is megtettem, amikor nem boldogultam egyedül.
2019. júl. 26. 16:48
 24/50 anonim ***** válasza:
60%
Rinyálnak, hogy csökött aggyal, általánosítással, anyuci nyakán éléssel, életképtelen életfelfogással bombanőt akarnak, akik függetlenek, érettek, okosak, könnyen kaphatóak (ilyen nincsen) Mindezt úgy, hogy azt gondolják, hogy elég lenne ehhez az ötvenes bicepsz, és egy Rolex óra, de nincs rá pénzük, mert sosem haladtak annyit az életben, hogy teljen rá, és mindezért apucit és az exüket, meg a többi nőt okolják, és nem értik miért ilyen sikertelenek.
2019. júl. 26. 16:55
 25/50 Lazy Lover ***** válasza:
9%
Ki akar bomba nőt? Tök átlag csajoknál ismerkedtem
2019. júl. 26. 17:01
 26/50 anonim ***** válasza:
84%

Azt hogy sírnak mint egy óvodás kislány. Olyan hisztivel hogy az esettanulmány is lehetne.

Bár nem minden férfi csak a GYIK-es luzerek.

Nem csoda hogy nők menekülnek az ilyentől. Én is hülyét kapnék tőle.

Néha már komolyan ÉN szégyellem magam hogy milyen rinyagépek vannak itt. Pl én kértem már meg nő kezét aki visszautasítót de 1. Ne törtem össze és 2.

Főképp nem álltam neki hisztizni.

Egyébként meg az illetővel a mai napig jóban vagyunk.

Együtt jártunk gyakorlatra anno.

30 F

2019. júl. 26. 17:30
 27/50 anonim ***** válasza:
100%

Saját hibám. Azt hittem a lányoknak nyalni kell,bólogató kutya a hátsó ablakba került.

Kapcsolat találás volt a fő cél,utána az önmegvalósítás,azt gondoltam majd életem szerelmével együtt haladunk azon az úton,amin egyedül kellett volna mennem és hozzá vezetett volna.

Itt utálják de leírom,akinek barátai sincsennek az hogy akar barátnőt??

2019. júl. 26. 17:35
 28/50 anonim ***** válasza:
17%

Csak a férfiak kis százalékának van esélye manapság.

A többségnek csak az évtizedes mentális leépülés jut, szüntelen b*szogatás a társadalom által.

A legszerencsésebbek le tudnak mondani a nők iránti vágyakról és mondjuk szakmára koncentrálnak. A többiek vagy öngyilkosok lesznek, vagy leélik az életüket lelki nyomorban.

Én sajnos nem tudom kinyírni magam, így az egyetlen reményem, hogy valami betegségben rövid időn belül meghalok. Az utóbbi években híztam, meg eleve romlott az egészségem is. Hátha nem kell már túl sokáig szenvednem. Annyira várom már, legalább 20 éve szeretnék végre meghalni.

30F

2019. júl. 26. 17:49
 29/50 anonim ***** válasza:
96%

"Nem vagyok magas nincs 30-40 millióm házra kocsit majd jővőre akarok venni ."

Más is ilyen. Mégis van nőjük.

2019. júl. 26. 17:52
 30/50 anonim ***** válasza:
16%

A férfiak sikertelenségének az oka a nők emancipációja, amit nőként imádok, de ez az igazság.

Lássuk be, ma már egy nőnek mindene lehet, amit csak szeretne, akár egy férfi segítsége nélkül is. Még örökbefogadni is könnyebben tudunk egyedülállóként is, mint a férfiak. Emellett nőként akkor kefélek, amikor akarok, habár nem kenyerem a kapcsolaton kívüli szex, ha nagy lenne a szükség, pár órán belül kerítenék partnert, pedig nem vagyok 10/10. Sokan vagyunk, mások az igények, a szaporodás nem jár mindenkinek, akármennyire is szemétség ezt leírni. Lehet lepontozni. :D

2019. júl. 26. 18:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!