Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sokat várok el? Nagyok az igényeim?
Olyan férfira vágyom a tapasztalataim alapján: aki nem gépfüggő, aki szereti az állatokat, aki szeret okosodni, tehát eleve nem buta, akibe szorult egy kis romantika és több év után is elvisz mondjuk egy fagyira, vagy legalább benne van a közös programokban. Ezen felül legyen modern, ne a szüleivel éljen, legyen munkahelye, ne legyenek káros szenvedélyei, mint pl. alkohol és cigi. Férfiként a háztartásban lévő dolgokat megtudja szerelni részben, vagy egészben. Legyen jövőképe és életcélja. A házimunkában ő is vegye ki a részét. Ha muszáj, akkor megtudjon magának csinálni valami egyszerű kaját. Ne sajnálja rám a pénzt, tehát ne csak az érdekelje, hogy magára nem marad elég pénze.
Ezek között van olyan, ami már kicsit sok?
Pl.: ne lakjon a szülőnél lehet értelmetlen igény, de szerintem egy felnőtt, talpraesett férfi 25 év felett nem a szüleinél lakik. Kivétel persze, ha egyetem miatt lakik még a szülőknél. Szerintem aki már 4-5 éve dolgozik, annak kell annyi pénze legyen, hogy önálló életet kezdjen és eltudjon költözni otthonról.
Nem társkeresés céljából írtam ki, kérlek ne küldjetek üzit.
28: Embertől sokkal szívesebben tanulok, mint magányosan egy gép előtt ülve.
A mai napig személyesen intézem, amit lehet, mert emberi kontaktusigényem van.
Tehát az életcélod egy OKJ. De szeretsz okosodni. Sehol egy diploma?
Nyelvvizsgákkal hogy állsz? Remélem, azért egy angol középfok megvan.
"Tudom kicsit hihetetlen, hogy vannak még ilyen lányok, emiatt beképzeltnek és pénzéhesnek tűnhetek"
Nem, nem annak tűnsz. Az vagy.
De mondd, ha ennyire tökéletes vagy, neked miért nem sikerült egy normális kapcsolatot összehoznod? Miért egy élettelen gyökér mellett kötöttél ki?
Egy kicsit magadba kellene nézned.
El kellene fogadnod, hogy attól, mert jól főzöl, meg szeretsz takarítani és barkácsolni, még nem emelkedtél isteni magaslatokba. Sőt, egy ugyanolyan átlagos nőcske vagy, mint sokan mások. Le kéne szállnod a magas lóról, és elhinned, hogy ugyanolyan hétköznapi nő vagy, mint azok, akiket nagy fellengzősen lenézel.
Ha ez megvan, akkor megpróbálhatod megérteni, hogy mik azok a dolgok, amik tényleg fontosak, és amik egy kapcsolatot igazi kapcsolattá tesznek.
Ha ez is megvan, akkor újra fuss neki, hogy kit, és mit keresel!
Nem, nem hiszem, hogy bármi változni fog. Valószínűleg erre is ideböfögsz valamilyen ordenáré nagyképű marhaságot, meg próbálod tovább fényezni magad. Tedd azt. Csapd be magad nyugodtan. Azt viszont jegyezd meg, hogy önismeret és önkritika nélkül nem fogod sikerre vinni a magánéletben.
Úgy látom, akkor részben nagy igényű vagyok. Pedig kezdtem már örülni az elején, mikor azt írták, hogy ezek alap igények. Minden esetre átgondolom a tanácsokat.
Az egyik kommentelőnek még annyit fűznék, hogy a bullshit-et azért írtam, mert szerintem nagyon unalmas az a szöveg, hogy: "csak az a lényeg, hogy szeressen", vagy hogy: " nem kell hogy szép legyen csak értékeljen"....aha aztán kezdődnek a problémák, hogy mégsem elég a szeretet, mert azért főzni tudjon már a csaj, meg aztán ha adódik valami szépséghibája, akkor tegyen már ellene. Annyi helyen láttam én már ezt, hogy nem hiszek ebben a sablon dumákban, hogy valakinek ennyi elég legyen.
Egyébként kíváncsi vagyok, hogy szerintetek akkor a mai világban mi számít reális igénynek. Most nem az ilyen sablon dumára gondolok, hogy szeretet meg bizalom legyen, mert ez alap. Konkrét elvárásokra, amiknek ha nem felel meg egy felnőtt nő, az problémákat szülhet egy kapcsolatban. Vagy ha nő vagy, akkor számodra mi számít reális elvárásnak egy férfival szemben.
Életkort és nemet is írjatok mellé.
Most néztem okj-t akarsz. Ezt lehet, hogy beszopták és sima szakmát kell tenned vagy diplomázni, ha akarsz még valamit, mert az okj-t, ha minden igaz, hamarosan kigojózzák az oktatási rendszerből.
33/f
Én tökéletesen megértelek téged.
28 éves nő vagyok, volt egy hosszú kapcsolatom, ahol nem éppen ilyen volt az exem... Számítógépfüggő, sokat járt a haverokkal inni, 0 életcél stb. Nagyon szerettem őt, talán annyira szerelmes már sosem leszek (ami nem is baj, vannak értékesebb és fontosabb dolgok a perzselő szerelemnél, pl. az összetartás, tisztelet, őszinte szeretet, közös célok), de az eltérő igények és célok rendkívül sok feszültséget szültek. Aztán fájdalmasan és még szerelmesen kimondtam, hogy vége. Miután felkeltem a padlóról, én is belekezdtem a társkeresésbe és már nem voltm hajlandó lejjebb adni a szintet. Mindig komolytalan suhancok akartak velem ismerkedni vagy nem suhancok, de komolytalanok, céltalanok. Holott én sem ilyen vagyok, minden nagyképűség nélkül állíthatom, hogy szép nő vagyok, jó családból származom, jó iskolát végeztem és olyan munkám van, amit imádok, valamit jövedelmező is. 2 év után találtam rá a páromra, akihez novemberben megyek hozzá. :) Szóval fel a fejjel: nem lehetetlen, de nagyon nehéz. Egyébként végülis én is engedtem, de nem személyiségjegyből. Úgy képzeltem, hogy max. 30 éves lehet az én választottam, ám megismerkedésünk alkalmával volt 42. :)
Szóval nem sok, amit kérsz, csupán kevés az, aki nyújtani tudja/akarja, ami nem baj, csak nem szabad lejjebb adni sosem. Persze sokan irreális képeket kergetnek, azt én sem támogatom. Nem lehet egy férfi egyszerre testépítő magazinokba való modell, közben brilliáns szerető, apuka, aki anyuka helyett felkel éjszakázni a gyerekekhez, a romantika nagymestere és mesterszakács... :)) stb. (Vagyis lehet, biztosan van ilyen, dehát na :D...) Viszont amit kérsz, nem sok, inkább igényesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!