Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagyok lennének az igényeim átlagos férfiként?
Amíg idióta kifejezésekkel dobálózol és az az első hozzászólásra a válaszod hogy jó addig mindenki jobban jár ha nem húzod félre.
Ami a válogatást illeti szerintem teljesen normális amíg nem szűkíted le annyira a választhatók számát hogy szinte lehetetlen legyen találni. Azt meg neked kell tudnod ezen a szinten állsz-e. No meg nem rossz ha nem csak a külső terén vannak elvárásaid. Minden ép ember elvárásokat támaszt maga a munkahelye lakóhelye a barátai és a párja felé is különben mindenkinek mindegy lenne hol és kivel él kivel tölti az idejét vagy hol dolgozik. Tulajdonképp egy ilyen világban minden esetleges lenne és mindenki csak lézengne.
Én eleve nem jönnék össze olyannal akinek egyetlen kritériuma hogy női nemiszervem legyen. Az ilyen ember vagy végleg feladott mindent (és ez minden más részére is igaz az életének) vagy annyira nem ismeri magát se hogy az siralmas.
Szóval válogass csak.
Már alapvető problémák is lehetnek a hozzáállásodban, ami kudarchoz fog vezetni. Vissza kéne venni kicsit először is az arcból. :)
28F
Szerintem nem. Mindenkinek olyan elvárásai lehetnek amilyet csak akar, az más kérdés, h max ez nem találkozik a kínálattal.
Illetve igencsak rontja az ismerkedesi esélyeidet, hogy Tinderen próbálkozol.
#6 a hipergamia miért lenne értelmetlen,hülyeség?
Ez az evolúció, azt kar lenne tagadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!