Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sokat várok el? Nagyok az igényeim?
Olyan férfira vágyom a tapasztalataim alapján: aki nem gépfüggő, aki szereti az állatokat, aki szeret okosodni, tehát eleve nem buta, akibe szorult egy kis romantika és több év után is elvisz mondjuk egy fagyira, vagy legalább benne van a közös programokban. Ezen felül legyen modern, ne a szüleivel éljen, legyen munkahelye, ne legyenek káros szenvedélyei, mint pl. alkohol és cigi. Férfiként a háztartásban lévő dolgokat megtudja szerelni részben, vagy egészben. Legyen jövőképe és életcélja. A házimunkában ő is vegye ki a részét. Ha muszáj, akkor megtudjon magának csinálni valami egyszerű kaját. Ne sajnálja rám a pénzt, tehát ne csak az érdekelje, hogy magára nem marad elég pénze.
Ezek között van olyan, ami már kicsit sok?
Pl.: ne lakjon a szülőnél lehet értelmetlen igény, de szerintem egy felnőtt, talpraesett férfi 25 év felett nem a szüleinél lakik. Kivétel persze, ha egyetem miatt lakik még a szülőknél. Szerintem aki már 4-5 éve dolgozik, annak kell annyi pénze legyen, hogy önálló életet kezdjen és eltudjon költözni otthonról.
Nem társkeresés céljából írtam ki, kérlek ne küldjetek üzit.
"megtanultam hogyan kell glettelni, festeni, gipszkartonozni és még sorolhatnám."
Aztán mondd, modernkém: ki tudod számítani egy hitel törlesztőrészleteit?
Ki tudod számítani excelben egy adatsor szórását, és el tudod küldeni felhőben a címzettnek?
Be tudsz digitalizálni egy VHS-kazettát?
Tudod kezelni az oszcilloszkópot?
Tudod, hogy melyik vitaminnak milyen élettani hatásai vannak?
Tudod, hogy mi a különbség hagyományos izzó, halogén izzó, kompakt fénycső, és LED-lámpa között? Ki tudod számítani, hogy melyik mennyit fogyaszt egy hónapban, és az mennyibe fog kerülni?
17-es, teljesen átlagosnak gondolom magam még így is. Bár jó tényleg nem szerénykedek, az átlagnál kicsit azért jobb vagyok. Legtöbb korombélit meg kell nézni hány lány van, aki házias, tud főzni, nem sminkre, ruhára meg szolira költi a pénzét, emellett otthon is megállja a helyét, ha valamit össze kell szerelni vagy ha kérnek tőle egy csőfogót tudja mihez nyúljon, és ne vesszen el egy szerszámos ládában.
Attól függetlenül, hogy nem hiteből van, bocsássék meg nekem, hogy rendelkezek egy házzal.
Tudom kicsit hihetetlen, hogy vannak még ilyen lányok, emiatt beképzeltnek és pénzéhesnek tűnhetek, de szerencsére talpraesett vagyok és vannak kilátásaim. Van egy szakmám és érettségim, de szeretnék okj-szakmát is, hogy később azt dolgozhassam, ami a hobbim.
Amúgy nekem szimpatikus lennél, csak gondolom maszkulin szépfiúkat szereted így ennyi volt.
Én meg csúnya torz fejű férfi vagyok.
Nem.
Nem.
Tök jó hogy neked van saját házad de az átlag magyar 20-on évesek azért nem ilyen szerencsések 500 Eurós fizetésből átlag nem igazán lehet ugrálni.
Szerintem is keress egy sugar daddyt egy átlag magyar 25 éves srác ezeket nem ugorja meg hogy is ugorhatná.
Valaki még most csinálja az 1 diplomáját. Neked meg már legyen háza csávó kell. BP 30 Milla alatt nem is kapsz házat honnan a f....-ból legyen ennyi pénze egy 25 éves diplomázó diáknak ?
"Személy szerint nem szivesen megyek felnőttként egyből a másik szüleihez, mikor még a srácot sem ismerem."
Nem is kell elsőre lakásra menni. :-)
Bár volt olyan barátnőm, aki első randin hazavitt, nem mondom, hogy nem izzadtam le. :D De eddig még egyszer sem okozott problémát, hogy nem volt a környéken helyem. (Bár tegyük hozzá, hogy én nem korlátozom az ismerkedést a lakóhelyemre.)
"Szerintem ha elvarják egy nőtől, hogy finomat tudjon főzni, akkor én is elvarhatom egy férfitól, hogy ha elromlik otthon valami, akkor legalább rátudjon nézni mi baja a gépnek."
Bocs, de ez annyira begyöpösödött hozzáállás...
Tojok rá, hogy a szerelmem hogy főz. Barátnőt akarok, nem szakácsnőt. ;-) Persze, ha te olyanokra vadászol, akiknél a konyhai teljesítmény a mérce, akkor igen, jogos a viszont-elvárás. De én nem gondolom, hogy ezekre kéne kapcsolatot alapozni. Persze, kinek hogyan, elvégre nem vagyunk egyformák.
"Gépfüggő párom volt már."
Én azt mondom, hogy mindennemű addikcióban szenvedő egyéntől menekülni kell. Vagy legalábbis rávenni, hogy tegyen ellene. Amikor az élet egyetlen dolog körül forog, az soha nem előnyös.
"A modernhez annyit fűzök, hogy pl. nekem nem jönnek be a traktoros, Ladás srácok."
Azért én "modern" alatt csöppet mást gondolok, mint azt, hogy milyen márkájú az autója.
"a bizalom és a szeretet meg az összes többi bullshit dolgot alapnak gondoltam"
Na, itt a kulcsszó, ami miatt a hasonló értékrendő nőket én úgy kerülöm, mint sátán a szentelt vizet. Az, hogy neked ez csak bullshit. Nekem meg a lényeg, és az bullshit, hogy hogy takarít, hogy főz, meg hogy tud-e glettelni.
Ettől függetlenül kívánom, hogy találd meg a neked megfelelő férfit, bár továbbra is fenntartom, hogy az elvárásaid nagyon torzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!