Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek sokat várok el?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sokat várok el? Nagyok az igényeim?

Figyelt kérdés

Olyan férfira vágyom a tapasztalataim alapján: aki nem gépfüggő, aki szereti az állatokat, aki szeret okosodni, tehát eleve nem buta, akibe szorult egy kis romantika és több év után is elvisz mondjuk egy fagyira, vagy legalább benne van a közös programokban. Ezen felül legyen modern, ne a szüleivel éljen, legyen munkahelye, ne legyenek káros szenvedélyei, mint pl. alkohol és cigi. Férfiként a háztartásban lévő dolgokat megtudja szerelni részben, vagy egészben. Legyen jövőképe és életcélja. A házimunkában ő is vegye ki a részét. Ha muszáj, akkor megtudjon magának csinálni valami egyszerű kaját. Ne sajnálja rám a pénzt, tehát ne csak az érdekelje, hogy magára nem marad elég pénze.

Ezek között van olyan, ami már kicsit sok?

Pl.: ne lakjon a szülőnél lehet értelmetlen igény, de szerintem egy felnőtt, talpraesett férfi 25 év felett nem a szüleinél lakik. Kivétel persze, ha egyetem miatt lakik még a szülőknél. Szerintem aki már 4-5 éve dolgozik, annak kell annyi pénze legyen, hogy önálló életet kezdjen és eltudjon költözni otthonról.

Nem társkeresés céljából írtam ki, kérlek ne küldjetek üzit.

2019. júl. 31. 23:55
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:
A pénz sajnálata alatt azt értem, ha pl. a lány lebetegszik, vagy valami fontos dolog miatt nem marad a hó végére pénze, akkor a férfi a közös bevásárlást ne tartozásként írja fel, hanem segítse ki a párját. Vagy pl. ha elmennek valamerre, akkor a férfi hívja meg elsőnek a lányt. Vagy néha napján vegyen neki egy virágot vagy a közös bevásárlás során egy csokit. Röviden ennyi.
2019. aug. 1. 00:53
 12/56 anonim ***** válasza:
0%

#9. Hogy valakinek, aki nem viszonozza, kinyalod a seggét, az teljes mértékben a te döntésed. A cselédnek ez kötelező ugyan, de cselédek már nincsenek, így nem kötelező, még ha elvárják (érdemtelenül), akkor sem. De csak azért nem a kedvében járni direkt a társadnak, nehogy annak tűnj, az nem jó. Tudom, nem ezt mondtad, de kB ide vezet a gondolatmenet.

33/f

33/f

2019. aug. 1. 00:55
 13/56 anonim ***** válasza:
34%

Én csak annyit vártam el hogy szeressen egy lány. Ez is sok volt.

Soha nem volt barátnőm még.

F/28

2019. aug. 1. 00:55
 14/56 anonim ***** válasza:
79%

Nem az a gond, hogy sokat vársz el, hanem hogy értelmetlen dolgokat. Meg az, hogy álomvilágban élsz.

Mellesleg azok szoktak így írni, akik eltartót keresnek, és nem társat.

Egyébként az igények egy része alapvető. Másik része meg irreális.

Nézzük például a lakhatást. Ha tegyük fel, hogy 24 évesen kikerül a pasas az egyetemről, tisztességes munkával nehezen fog egy év alatt egy saját lakásra valót előteremteni. Persze, mehet albérletbe, ami a nettó fizujának nagyját el is viszi.

(A munka tekintetében feltételezzük az önerőből megszerzett tisztességes munkát. Persze, olyan is van, akinek apuci a popója alá tolt egy céget, meg olyan is, aki feketézik, de remélem, a sok kitétel mellett a tisztességesen szerzett munka is feltétel nálad. ;-))

Én mondjuk úgy vagyok ezzel, hogy majd elköltözök, ha lesz kiért. Praktikus okokból: minek fizessek havi százat albérletre, meg ötvenet rezsire, ha azt félre is tehetem, vagy valamilyen módon a jövőmbe fektethetem? Ha pedig szüleim gyerekkorában jól megfért egy házban három generáció - sőt, ez volt a természetes -, akkor most kettő is meg tud férni.

"Férfiként a háztartásban lévő dolgokat megtudja szerelni részben, vagy egészben."

Ahhoz képest, hogy elvárod a modern gondolkodást, neked meglepően középkorias gondolatmeneteid vannak. ;-)

Én erről azt gondolom, hogy a férfi elsősorban ideális tár legyen, és ne ideális villanyszerelő, meg asztalos. ;-) Természetesen nem baj, ha az, de elég torz dolognak érzem, hogy ez feltétel. Ha már modern gondolkodás: azért vannak különböző szakemberek, mert ők jobban meg tudják csinálni azt, amit az egyszeri ember olyan, amilyen módon megcsinálna. Persze, ha a szakmáját otthon is tudja kamatoztatni, az előny, de olyan ember nincs, aki mindenhez profi módon ért, és azért alkotunk társadalmat, hogy mindenki végezze azt a munkát, amiben jó. Amiben meg nem, azt bízza arra, aki abban jó.

Ne legyen gépfüggő? Aki már viselkedési addikciókkal küzd, az már eleve problémás. Bár ezek közül a számítógéphez kapcsolódó függőségek egy fokkal barátságosabbak, mint mondjuk a szerencsejáték-függőség.

De gondolom, te sem helyesen használtad ezt a kifejezést. A legtöbben ez alatt azt értik, hogy irtózzon a technikától, és ne haladja meg a tudása a gyakorikérdések használatát. ;-)

Legyen modern? Ez tipikusan a "nesze semmi, fogd meg jól". Mi az, hogy modern? Miben modern? És az miként nyilvánuljon meg?

Mindegy, folymatahatnám.

Az a baj, hogy álomképeket kergetsz, és nem társat keresel. Csak a leglényegesebb maradt ki: az, hogy hűséges és őszinte társak legyetek egymásnak, akik önmaguk lehetnek egymás előtt. Na, nekem itt kezdődik a társkeresés, és nem érdekel, hogy ő most tud-e úgy főzni, mint egy Michelin-csillagos séf, vagy hogy mihez ért, és mihez nem.

2019. aug. 1. 01:02
 15/56 A kérdező kommentje:
10-es, alap. Én még a házam felújításában is segítettem. Pl. megtanultam hogyan kell glettelni, festeni, gipszkartonozni és még sorolhatnám. Persze nem úgy tudom, mint egy férfi, de nem riadok meg attól, ha valaki azt mondja, hogy gletteljem le a falat, vagy hozzak neki egy facsavart és rögzítsek össze két elemet. Ha netán exem nem ért rá füvet nyírni, akkor egymagam is elintéztem a kerti munkát. Szerencsére távol áll tőlem a mai lányok megfelelési kényszer okozta problémái, miszerint nem tudják eldönteni milyen hosszú legyen a körmük vagy épp mikor kapnak időpontot a szempilláshoz. Emiatt kb alig van barátnőm, mert mindegyiktől eltávolodtam. Nem találok a környezetemben olyan lányt, akivel a pasik és az instán kívül más témában is tudok beszélgetni. Unalmasnak találják a kerti nyársalást vagy bográcsozást, mert közben is csak a telefont nyomkodják.
2019. aug. 1. 01:04
 16/56 anonim ***** válasza:
44%

Igen, te a tökéletes istenség vagy, aki mindenhez ért, és aki mindent tud.

És szerény és reális.

2019. aug. 1. 01:06
 17/56 anonim ***** válasza:
60%

Kezd kamuszagú lenni a dolog.

Tehát "nem volt sok" kapcsolatod, mert mindegyik több évig tartott?

Mikor kezdted a pélóvadászatot, 10 évesen? Mert mondjuk 3 kapcsolattal, egyenként 3 évvel számolva az jön ki, hogy neked már 13 évesen komoly kapcsoaltod volt. Szóval vagy az egyik, vagy a másik kitételed nem igaz.

"van házam"

Vettek neked házat.

Döntsd el: érzelmi, vagy anyagi alapon akarsz társat keresni? Az, hogy valakinek odadobnak-e 18 évesen egy kúriát vagy sem, az nem egyéni érdem.

"Műköröm max amiatt kellhetne, mert a sok takarítástól mindig letörik a körmöm."

Mentsen meg a sors egy mániákus takarítónőtől...

"Rossz szokásom, hogy szeretem játszani a cselédlányt"

Ez tényleg rossz szokás, ha nem egy eltartó apucit keresel. Bár nekem úgy tűnik, hogy te afelé kacsintgatsz.

"Van jövőképem, van életcélom és tovább szeretném magam képezni a későbbiekben."

És mondd, mit dolgozol? Milyen végzettségeid vannak? Mi az, amit a munkában vagy tanulmányokban eddig fel tudtál mutatni? Milyen kiemelkedő eredményeid vannak?

"Tehát a férfi csak dolgozik, otthon meg semmit nem csinál. Míg a nő dolgozik, hazaérve főz, takarít, elintézi a férfi dolgait, este meg még legyen emergiája a szexre."

Igen, tényleg felettébb modern vagy. :D

A férfi dolgozzon egész nap, fűrészeljen, meg szereljen autót, esténként meg jól dugja meg az asszonyt. Ő meg nevelje a kölyköket, és amúgy meg a konyhában a helye.

Köszi, szerintem nem téged kereslek. Nekem egy BARÁTNŐ kell, és nem egy cseléd.

2019. aug. 1. 01:16
 18/56 anonim ***** válasza:
12%

15-ös

a 10 vagyok.

Te egy kincs vagy, egy gyöngyszem a sok kavics között. (és ez nem cinizmus vagy irónia, komolyan gondolom)

De ritka mint a fehér holló. Ilyen referenciákkal, skillekkel bármilyen igényed jogos. Gratula.

2019. aug. 1. 01:19
 19/56 A kérdező kommentje:

14-es. A 25 év csak egy szám, nem kell ahoz ragaszkodni. Direkt oda írtam, hogy 4-5 év munka után legyen önálló élete. Szerintem ismerkedni így lehet a legjobban. Személy szerint nem szivesen megyek felnőttként egyből a másik szüleihez, mikor még a srácot sem ismerem.

Szerintem ha elvarják egy nőtől, hogy finomat tudjon főzni, akkor én is elvarhatom egy férfitól, hogy ha elromlik otthon valami, akkor legalább rátudjon nézni mi baja a gépnek. Vagy ha össze kell rakni egy ágyat, akkor az ne essen szét és normalisan tudjon csavarozni, ha már nő létemre én is tudok.

Gépfüggő párom volt már. Hazaért a munkából géo volt az első, se puszi se szia egyből ült a gép elé. Soha nem mentünk sehova, mert a gépre kellett a pénz és a házimunkában se segített, mert folyton jatszott. Szerintem ez a probléma ugyan úgy tönkretesz egy kapcsolatot, mint egy alkohollal küzdő férfi. Az alkohol hatására is sokan agresszívak, és sajnos egy gélfüggő ember is afresszív. Sajnos exem az volt, tehát nem azt várom el, hogy csak a gyaklri kérdésekhez értsen.

A modernhez annyit fűzök, hogy pl. nekem nem jönnek be a traktoros, Ladás srácok. Szerintem ez már nagyon régimódi parasztos stílus, ami egy városi modern csajnak nem feltétlen jön be.

A kommented legvégéhez annyit fűznék, hogy a bizalom és a szeretet meg az összes többi bullshit dolgot alapnak gondoltam, ezért nem írtam bele a kérdésbe.

:)

2019. aug. 1. 01:20
 20/56 anonim ***** válasza:
33%
Szerelmes vagyok beléd.
2019. aug. 1. 01:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!