Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akiknek kövér barátnőjük van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek kövér barátnőjük van, nem szégyellik őt a nyaralás alatt?

Figyelt kérdés

Nem érzitek úgy, hogy a többi férfi akinek normális testű barátnője/felesége van, lesajnál titeket a strandon?

Vagy nem érzitek kínosnak mikor a hotelban a svédasztalnál, a barátnőtök megpúpozza a tányért, és emiatt gúnyos pillantásokat kaptok a többiektől?

Vagy ha este elmentek sétálni, vagy beülni valahova, és ott is a fiatalok közül mindenki átlagos testalkatú szépen kiöltözött, csak ti keltetek feltűnést, a barátnőd miatt?

2019. máj. 7. 14:26
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
48%

Nem.

Volt kövér barátnőm is, de soha ilyesmi meg sem fordult a fejemben.

2019. máj. 7. 18:10
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted a gazdag nyugati túristát Johnt vagy Jörgöt az érdekli hogy hozzájuk képest kis csóró magyarok mennyit esznek?😂 Szerintem pont lesz**rják hogy mit csinál a másik.
2019. máj. 7. 19:53
 33/38 Clay Morrow ***** válasza:
50%
Elég alacsony duci volt az exem és sokszor így éreztem, mikor vele voltam városban valahol, nem is tartott sokáig, én nem bírtam.
2019. máj. 8. 00:10
 34/38 anonim ***** válasza:
15%

"A sógornőm kövér. Egy betegség miatt sajnos nem tud lefogyni, pedig alig eszik valamit."

A mondandód többi részével egyetértek, de ez az egy amit írsz egy rendkívül káros téveszme. Ilyen nem létezik, számtalanszor bizonyították már. Ahhoz hogy egy nagy méretű test 36 fokos hőmérsékleten legyen és keringjen benne a vér, mindenkinek ugyanannyi energia kell, ami vagy a kajából jön, vagy a test saját szöveteinek felhasználásából. Még ha tolószékben is ül, akkor sincs ilyen hogy egy kövér ember alig eszik de nem fogy.

Az emberek nyugalmi anyagcseréje egy 80 kilós testre vetítve 300 kcal-án belül szór, tehát egy extrém pajzsmirigyprobléma egy átlagos ember anyagcseréjétől 150 kalóriával tér el, ami kb. +15 kg-os egyensúlyi testsúlyhoz vezet. Ha alig eszik, simán átlagos súlyúnak kéne lennie akkor is ha nem mozog.

Ezt nem szemétkedésből írom, hanem azért, mert sok embert akadályoz a jobbulásban: a környezete úgy látja és elhiszi hogy alig eszik, miközben titokban, gyakran óriási bűntudatban nassolnak. A túlsúly még hagyján, hiszen lehet úgy is boldogan élni, de a látszatot, hazugságot fenntartani sokaknak pszichés terhet okoz. Nem lakik jól a vacsoránál, hogy úgy tűnjön mintha erősen próbálkozna, aztán a WC-re kicsempészi és beveri a tábla dugicsokit. Vagy előtte, a kocsiban eszi meg. El se hinnéd mennyien élnek így.

2019. máj. 8. 10:27
 35/38 anonim ***** válasza:
72%
Utolsó: Lehet okoskodni, meg van a tapasztalat. Azon kívül az is érdekes, hogy sok ember akkor is vékony, ha a napi kalória bevétele bőven meghaladja a normálist. Bizony, ilyen is van. Egy átlagos reggeli, egy menzás ebéd és máris kipipálhatod a napi kalória bevitelt és még nem is vacsoráztál. Ehhez képest én elhiszem, hogy "alig eszik" azaz nem nasizik, nem szed kétszer, nem zabál késő este. Nem kell titokban, bűntudattal enni ahhoz, hogy az ember ne fogyjon, pláne pajzsmirigy problémával.
2019. máj. 8. 15:52
 36/38 anonim ***** válasza:
59%

"Azon kívül az is érdekes, hogy sok ember akkor is vékony, ha a napi kalória bevétele bőven meghaladja a normálist"

Lehet hogy számodra érdekes, az orvostudomány számára nem az. Egy autó 100 km-en millió okból fogyaszthat 15 litert: lyukas a tank / rossz a gyertya / hézagos a szeleptömítés / padlógázon hajtják. De olyan nincs, hogy 100 km-t elmenjen 3 literből. Ezért vannak sokat evő sovány emberek, és ezért nincsenek alig evő de kövéren maradó emberek.

A pajzsmirigybetegség nem ruház fel csodaképességekkel. Nem tud több energiát kivonni az ételből, mint amennyi benne van. Nem tud kevesebb energiából melegen tartani és vérrel ellátni egy testet. A pajzsmirigybetegség sokmindent megváltoztat, fáradtságérzet, mozgáskedv, éhségérzet... de az anyagcserédet nem.

Ha te ezt nem hiszed el, és fitymálóan okoskodásnak nevezed a tudományos tényeket, akkor az a te bajod. Ettől én még mindezt leírom, hátha segít valakin, aki nálad nagyobb nyitottsággal fogadja a számára eddig esetleg ismeretlen tényeket.

2019. máj. 8. 16:50
 37/38 anonim ***** válasza:
36%
Bár ahogy a 0%-omat elnézem, marhára felesleges erőlködnöm, marad a "pajzsmirigyes vagyok" + nassolás kombó, amíg a koszorúér el nem választ.
2019. máj. 8. 16:54
 38/38 anonim ***** válasza:
41%

37-es hagyd,tényeket írsz le ők akkor is lepontoznak.

Ezzel mindenki tud takarózni pajzsmirigy,meg ez az amaz.

Tök mindegy mit írsz itt a Kifogásisztániában ha nem pajzsmirigy akkor lenne más,csak magukkal nem néznek szembe.

Persze amikor kérek étrendet mondom átnézem segítek INGYEN részletesen leírom mit mikor mivel kell enni.

Szerinted hány ,,pajzsmirigyes" küldte el nekem?

Pont annyi amennyit meg tudsz számolni.

Na erre akkor valaki mondjon valamit.

2019. máj. 8. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!