Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akiknek kövér barátnőjük van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek kövér barátnőjük van, nem szégyellik őt a nyaralás alatt?

Figyelt kérdés

Nem érzitek úgy, hogy a többi férfi akinek normális testű barátnője/felesége van, lesajnál titeket a strandon?

Vagy nem érzitek kínosnak mikor a hotelban a svédasztalnál, a barátnőtök megpúpozza a tányért, és emiatt gúnyos pillantásokat kaptok a többiektől?

Vagy ha este elmentek sétálni, vagy beülni valahova, és ott is a fiatalok közül mindenki átlagos testalkatú szépen kiöltözött, csak ti keltetek feltűnést, a barátnőd miatt?

2019. máj. 7. 14:26
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
82%
Aaki szerelmes csak arra tud gondolni milyen boldog vele, nem arra hogy szégyelli. Istenem LOL
2019. máj. 7. 14:39
 12/38 anonim ***** válasza:
86%
És te nem szégyelled magad?
2019. máj. 7. 14:40
 13/38 anonim ***** válasza:
88%

Ki nem $z@rja le hogy Hans, George vagy Juszuf mi a f@$zt gondol?

Gondolom beléd fiam nem lehet kötni és makulátlan vagy...

2019. máj. 7. 14:41
 14/38 A kérdező kommentje:
Amúgy a 4-es válaszra reagálva. Én kövérről beszélek, nem teltről, 170/80 az nem az a kategória amire én gondoltam. Én kb a 165 cm 95 kg feletti nőkre gondolok kövér alatt.
2019. máj. 7. 14:42
 15/38 LazyJones ***** válasza:
81%
Azért vagyok a párommal, mert szeretem, és nem azért, hogy mások előtt gizduljak vele. Telibe tojom azt, ki mit gondol rólunk, és miért.
2019. máj. 7. 14:43
 16/38 anonim ***** válasza:
27%
Én nem szégyellem mivel még mindig jobb mintha barátnőm se lenne!
2019. máj. 7. 14:52
 17/38 anonim ***** válasza:
14%
De hogy lehet egy kövér emberbe szerelmesnek lenni?
2019. máj. 7. 14:59
 18/38 anonim ***** válasza:
30%

Nem mert

1. Undorodom a kövér nőktől,soha nem kellene,ezért se állok szóba elhízott nőkkel.

2. Az sem izgat mások mit gondolnak.

2019. máj. 7. 15:01
 19/38 anonim ***** válasza:
85%

Minek vagy vele ha nem tetszik? De komolyan.

Tényleg olyan 15 körül lehetsz ilyen gondolkodással. Jah és tengerpartot is max katalógusokban láttál, ott tényleg csak bikinimodellek vannak.

2019. máj. 7. 15:04
 20/38 anonim ***** válasza:
86%

"elvétve lát az ember elhízott huszonéves nőt."

Ugye te soha nem voltak nyugati nyaralohelyen?

Amúgy meg mindenki pont lexarja a másikat. Ősi magyar szokás másokat lesni.

2019. máj. 7. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!