Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok azzal kezdeni, ha szégyellem magam a barátom
kinézete miatt?
Figyelt kérdés
Kimeljetek meg attól a kommentol hogy felszínes vagyok. Mert azt már alapból tudom, hogy nem kéne így éreznem. De hagy szögezzem le, hogy nagyon szeretem őt, az első ember aki iránt így érzek 23 év alatt, úgy érzem mintha a lelki társam is lenne. Nagyon szeretek vele lenni. Az a helyzet, hogy elég köver ferirol van szó, ami egyébként engem különösebben nem zavar, én így is szeretem és vonzónak találom. Tudom, hogy ez egyébként nem egészséges ahogy elhanyagolja magát, és nem mondom ha nem örülnék hogyha leadna pár kilót. Plusz, nagyon félek hogy mit mondanak majd a barátaim, és a szüleim erre, már előre látom hogy tele beszélik mindenféle hulyeseggel a fejemet, és ezt nem akarom. Múltkor meséltem róla az anyámnak hogy milyen jó fej, milyen jó vele beszélgetni, mutattam róla egy képet és egyből a száját húzta. Annyira rosszul tud esni. De nem értik meg hogy nekem mindegy hogy néz ki.. De nem tudom szóljak e a barátomnak, megbantani se akarom, de azt se hogy utána valami baj legyen ebből a kapcsolatunkban. Vagy valaki volt már ilyen helyzetben?
"De nem értik meg hogy nekem mindegy hogy néz ki.."
Ha így lenne, nem tetted volna fel a kérdést.
2019. jan. 10. 16:30
2/19 anonim válasza:
ha ennyire befolyásol a többiek véleménye egy ilyen pitiáner dologban, nem való neked a párkapcsolat.
a külső paraméterek közül a testsúlyon a legkönnyebb változtatni. te egy ilyen miatt szégyenled a pasidat?
magadat kellene.
2019. jan. 10. 16:31
3/19 anonim válasza:
Gratulálok, hogy 23 évesen ennyi eszed van. Szóval a pasiddal van probléma, de te tökéletes vagy...
2019. jan. 10. 16:34
4/19 A kérdező kommentje:
Esküszöm nem teszek fel több kérdést magyar oldalakra. KB az emberek 90%a nem tud ítélkezés és bántás nélkül válaszolni. Érdekes, idegen nyelvű weblapokon, meglepő módon nem ilyen ítélkezőek az emberek. Bár mit is vártam :D
2019. jan. 10. 16:34
5/19 anonim válasza:
oké, szia!
2019. jan. 10. 16:37
6/19 anonim válasza:
Nem ismered még ezt az oldalt?? A másikat tapossuk jól meg és közben kis önfényezés.
2019. jan. 10. 16:41
7/19 anonim válasza:
Ha szerelmes lennél nem érdekelne ki mit gondol, és ha bántanák kiállnál érte.
2019. jan. 10. 16:43
8/19 anonim válasza:
Másokkal is előfordul, hogy olyat választ aki nem tetszik neki és a szerelem csendesedésével meglátja a valóságot. Ilyenkor restelkedik saját gondolatai miatt az ember , de mit van mit tenni.
Tipikusan az a helyzet amikor évek múlva összefuttok és úristen, hogy tudtam én ezt az embert (nőt, férfit) szeretni.Nem vagyunk gépek, hogy mindig racionálisan döntsünk.
2019. jan. 10. 16:43
9/19 anonim válasza:
Ha tényleg szereted, nem azon agyalsz, hogy mit gondolnak mások.
2019. jan. 10. 16:47
10/19 anonim válasza:
Az a baj, hogy ha szegyelled, akkor sajnos nem szereted igazán, mert ha szeretnéd akkor fullra nem érdekelne ki mit mond.
Tapasztalat - mert en is volt akit szégyelltem.
Es aztan lett vki ezer bajával, santitott, mas baja is volt, de leszartam ki mit mond, szerettem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!