Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon szégyellem magam, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szégyellem magam, mit tegyünk?

Figyelt kérdés
A történetem dióhéjban: összevesztem a férjemmel, a féltékenysége már beteges volt, elmentem otthonról. A férjem húgának - aki mellesleg a legjobb barátnőm - a férjéhez mentem, akivel nagyon jó viszonyban voltunk. Eredetileg a barátnőmmel akartam beszélgetni, ő viszont New York-ban volt egy állásinterjún. Késő éjjel értem oda, rendes volt velem nagyon, kibeszéltem magamból ami bánt, ő viszont hirtelen megcsókolt. Lefeküdtem vele aznap éjjel, de már nagyon szégyellem magam, bár meg se történt volna! Mit tegyünk szerintetek? Mondjuk el nekik vagy maradjon a "mi titkunk"?

2014. jún. 28. 02:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint a beteges féltékenysége nyilván teljesen légből kapott lehetett, ha az első összeveszésnél megcsalod.
2014. jún. 28. 02:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Ennél átlátszóbb kamu sztorit nem tudtál kitalálni így hajnali negyed 3 fele?
2014. jún. 28. 02:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Kedves második, nem kamu. Ha nem tudsz értelmes választ adni akkor kérlek ne írj ide.
2014. jún. 28. 02:18
 4/8 anonim ***** válasza:

"New York-ban volt egy állásinterjún."

Fasza!

Ne mondjátok el senkinek.

Ha bevallod repülsz!

Nem fogja többet megcsókolni azt a szájat amivel "idegen" szerszámot szoptál.....

2014. jún. 28. 02:29
 5/8 anonim ***** válasza:

pfejj de egy förtelem vagy.

tudod,hogy mitől parázik legjobban a csóka,nem is alaptalanul és csakazért is dacból megteszed.

én tudni akarnám ha ilyet tett a feleségem és miután elkalapáltalak téged is,meg a palit is,beadnám a válópert.

a kamu körítés meg minek kellett.

mielőtt átmegy az ember valahova odaszól telón,vagyis pontosan tudtad,hogy nincsen otthon a másik csaja és kúrás lesz.

vagyis valld be,hogy kúrni mentél át és már régóta ért ez a dolog.

valld be a férjednek is.

2014. jún. 28. 03:29
 6/8 Marc Bolan ***** válasza:
Ja. Bizonyítottad, hogy okkal féltékeny.
2014. jún. 28. 03:35
 7/8 anonim ***** válasza:

A jelenségről. Két dolog van: az egyik hogy joggal féltékeny mint ahogy előbb írták. A másik hogy addig féltékenykedik, szólítja a feleségét ribinek stb.stb. hogy azzá válik. Mert a férje hatása alatt van a nő. A férje meg egy korábbi nőt lát a feleségében aki tényleg az volt. Ez még nem jelenti azt hogy ne volnál felelős.

Az elmondással kapcsolatban: általában az emberek azért mondják el mert nagyon szégyellik magukat és így akarnak segíteni a lelki nyomásukon. De pont a legrosszabb alanynak mondják el pont aki "ellen" csinálták. Így okot adva hogy ő is törlesszen, megbosszulja stb. Ha elmondod mond el egy semlegesebb de megbízható embernek. Hogy könnyíts magadon.

2014. jún. 28. 07:53
 8/8 anonim ***** válasza:

szerintem dobd ki a férjedet és a szeretődet. Költözz össze egy nővel hiszen leszbikus vagy:)

Viccet félretéve: ettől nagyobb hibát aligha lehetett volna elkövetni. Ez a fickó mindig tud zsarolni majd ezzel, feltehetőleg pont azzal, hogy szexet fog tőled követelni.

Ha meg berág rád, hát akkor baj lesz.

2014. júl. 3. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!