Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellem bevallani, ha szeretek valakit. Normális?
Sajnos kb leragadtam azon a szinten, mint az ovisok/alsósok, hogy nem merik beismerni, ha tetszik nekik valaki, mert az "olyan ciki"...
Szóval, amikor ilyeneket kérdez valaki tőlem, hogy szerelmes vagyok-e valakibe, vagy szeretek-e valakit, akkor kb úgy érzem magam, mint akit rajtakaptak valamin, illetve mintha valami gyengeségem kéne beismerni.
Érzelmek fűznek valakihez...brrr...
Évek óta együtt élek a párommal, mégis ha valaki rákérdez, szerelmes vagyok-e belé, vagy voltam-e az elején, az össz, ahogy reagálni tudok, hogy hülye fejet vágok, és nem válaszolok.
Nem szeretek kimutatni semmilyen érzelmet, a nagyrészüket nem is tudom. Szóval, az eddigi életemet a külvilág számára kb neutrális állapotban éltem le, holott vannak érzelmeim, szoktam lenni boldog is, szomorú is, mint mindenki más, csak nem tudom kimutatni.
Ugyanígy problémáim vannak a "kérem-köszönöm-légy szíves" szavakkal is, mert nem értem, mi értelme, és emlékeztetni kell magam arra, hogy használjam.
Apukám nárcisztikus személyiségzavarral küzd, a jelenlétében muszáj volt mindig neutrális állapotban maradni, mert mindenbe kötött bele azonnal. Ha boldog voltam, abba, ha szomorú, abba.
Illetve iskolában is mindig megkaptam a tanároktól, hogy nem látják rajtam a bűntudatot, megbánást, akármit, hogy lehet valaki ennyire szánalmasan közönyös.
24l
"Évek óta együtt élek a párommal....." Nyugi kérdező. Hülye kérdésre hülye fej, simán beillik megfelelő válasznak :D
31/f
Ti emberek sokkal jobban fejlődnétek ha tudatosítanátok, hogy akármily negatív tapasztalás, NEM NORMÁLIS.
Tanulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!