Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az egyik ismerősöm bevallotta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik ismerősöm bevallotta hogy szimpatikus vagyok neki vagy nem meri bevallani vagy beképzelem?

Figyelt kérdés
már régebb óta szemezünk egymással de hol neki hol nekem volt kapcsolatom. Megírta h nem akar komoly kapcsolatot de mégis ott van végig a munkahelyemen megvárja míg bezárok,hozzám ér simogat és mindig kérdezi hogy kivel beszélek,ki ír féltékeny a haverjára is ha azt mondja hogy csínos vagyok látszik rajta hogy többet akar.
2017. aug. 20. 22:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb ugy tunik megqrna, de kapcsolatot nem akar.
2017. aug. 20. 22:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Mégis hogy tudnám kideríteni hogy mit szeretne? Ha rá kérdezek csak tagad mindent
2017. aug. 20. 22:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez valami idióta.
2017. aug. 20. 22:16
 4/9 anonim ***** válasza:

Kerdessel valaszolok.

Szukseged van olyan valakire, aki "tagad" es/vagy nem hiszed el a valaszat?

2017. aug. 20. 22:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Miert kell ezt tulbonyolitani? Egyszeruen kerdezd meg amit akarsz es amit valaszol azt fogadd el.
2017. aug. 20. 22:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Már megkérdeztem de mást cselekszik mint amit mond, de szerintem is csak arra kellek neki sajnos
2017. aug. 20. 22:35
 7/9 anonim ***** válasza:
92%
Te tényleg ennyire idióta vagy kérdező??! Kapcsolatot akar pff ,aha persze....édes istenem vicc vagy.:D :D Max bni akar,de azt nagyon!!
2017. aug. 20. 22:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Minden jel arra utal,hogy szexelni akar. CSAK SZEXELNI.

Fogalmam sincs,hogy nem lehet ezt észre venni.

2017. aug. 20. 23:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha rákérdeztél és tagad mindent, akkor ne foglalkpzz vele. Megadtad neki a lehetőséget, innentől neki kell lépnie, ha mégis akar valamit.
2017. aug. 20. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!