Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mitől lesz egy lány/nő arca,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz egy lány/nő arca, kinézete angyali? Fiúk véleményére vagyok kíváncsi.

Figyelt kérdés
Mikor mondjátok egy lányra hogy angyali?
2017. jún. 12. 12:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
most azt várod, hogy képet írjak le ?
2017. jún. 12. 12:08
 2/11 anonim ***** válasza:
Attól, hogy olyannak született.
2017. jún. 12. 12:09
 3/11 A kérdező kommentje:
Ok, de milyen az arca? Szabalyos vagy milyen?
2017. jún. 12. 12:10
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha küldesz képet, megmonjuk ilyen vagy-e.

De kb akinek nagyon finom a bőre, koránál fiatalabbnak néz ki, szabályos, szép arc.

Ha ne ilyen vagy, attól még lehetsz nagyon jó nő.

2017. jún. 12. 12:21
 5/11 anonim ***** válasza:
56%
Világos, egészségesen fényes bőr, nagy szemek, kislányos/fiatalos arc, nem túl vastag, de mégis húsos, nem túl nagy száj, világos szemek, világos haj. Legalábbis én az ilyenekre használom.
2017. jún. 12. 12:33
 6/11 anonim ***** válasza:
2017. jún. 12. 12:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Kislányos.
2017. jún. 12. 12:59
 8/11 anonim ***** válasza:

#6 az első úgy néz ki mint egy kiégett prosti,az nem angyali

nekem mindenki aki smink nélkül is szép,formás arcú,bájos,esetleg gödröcskés a szája mellett amikor mosolyog.

2017. jún. 12. 13:12
 9/11 anonim ***** válasza:
#8: Mind a 3 képen ugyan az a nő van.
2017. jún. 12. 13:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem itt csak arról van szó, hogy egy pasinak nagyon tetszik egy nő és idealizálja. Onnantól neki az a nő "fenséges" lesz, meg "angyali" meg "tüneményes", stb. Szóval nincs angyali kinézet meg arc, csak vonzódás, esetleg már szerelem következtében kialakult felmagasztalás, idealizálás van. Ha valaki nagyon bejön nekem, akkor mindenféle pozitív tulajdonságot aggatok rá a leereszkedett rózsaszín köd miatt.
2017. jún. 12. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!