Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jogosan szégyellem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan szégyellem magam az alábbiak miatt?

Figyelt kérdés

Még kiírni is szégyellem a kérdést, de hátha kapok valami kézzelfogható választ. Gyermeki lelkületemből adódóan nem az első furcsa dolog, amit teszek. Nyelviskolában tanítottam valaha egy lányt. A kurzus le is zárult, majd körülbelül 1,5 éven belül telefonon jelezte felém, hogy szeretné folytatni a nyelvtanulást magánúton nálam. Akkor visszamondtam, mivel kapcsolatban voltam a barátnőmmel, aki nem szerette volna, hogy idegen lányoknak adjak órát. A nyelvtanuló lány nem hagyta annyiban, másnap hívott telefonon. Elvállaltam. Még ekkor nem tudtam, mennyi problémát okozok ezzel magamnak a távolabbi jövőben.

Néhány órát adtam neki. Mintha folyamatosan várt volna még valamire. Utána félbeszakadt munkahelyi okok miatt.

Nagyjából fél évvel ezelőtt az egyik közösségi oldalon megjelöltem ismerősként, és levélben rá is kérdeztem, hogy mi történt az angollal. Csak szakmai dolgokról beszélgettünk. Sem nekem, sem neki nem volt állása akkor, így elkezdte nekem küldeni az álláshirdetéseket, ami akkor nagyon jól esett, hiszen fél éve veszítettem el édesapámat, és akkor minden jó volt, ami kimozgat. Ugyanakkor mostanában erősen megjelent bennem a félelem: vajon mit gondolhatott, miért jelölöm meg, nem érezhetett-e e olyat, hogy nekem több, mint egy tanítvány. Próbáltam biztatni őt minden módon. Félek, hogy tolakodásnak vette, így le is álltam. Mostanában is eszembe jut, vajon mit hozhatott ki ebből az egészből. Lehet, hogy elárultam magam. Ezzel kapcsolatban várom a hölgyek, (akár férfiak) észrevételeit.

2015. szept. 28. 21:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Hasonlóan túl szoktam gondolni én is a dolgokat, hasonló típus lehetek, mint te.
2015. szept. 28. 21:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Milyen nemű vagy?
2015. szept. 28. 21:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Hat ez erosen lanyfuggo. Egy nyitottabb szemelyisegnek ebben nincs semmi fura de egy zarkozottabb mar mimdenfelet belegondolhatott. Nem lehet megmondami, hatareset...

20/L

2015. szept. 28. 22:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Miközben korábban ő telefonálgatott állandóan rám az angol óra miatt. Ebbe akkor én mit gondoljak bele? Ezernyi képzett tanár van, lehetne találni.
2015. szept. 28. 22:10
 5/6 anonim ***** válasza:
21/F vagyok, első voltam.
2015. szept. 28. 22:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos valóban igaz, hogy dolgokat túlmagyarázok. Még szégyenletesebb az a tény, hogy elmúltam bőven 21. Nem szabad lenne ilyennek lenni, de az ember saját magát tudja a legnehezebben átlépni.
2015. szept. 28. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!