Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek egy ilyen sráccal?
Szóval, ha máskor is jön egy oltári nagyon stresszes időszak, akkor megint elhízol, mint egy d..sznó?
Hogy süllyedhet valaki ilyen szintre, aki egészséges mozgásban gazdag életmódot folytat?
Mert, ha még fogytál volna? De hízni?
Nekem nem jönnek be az elhízott emberek. Máskor figyelj oda, hogy ha nem is sportolsz, de az étkezéssel légy óvatos.
Én is vékony srácokat szeretem, de 90 kilóval esetleg lehet olyan lehengerlő személyisége, hogy nem zavar.
Szerintem felesleges félévet várnod, soha nincs tökéletes alkalom, és nem tudhatod, hogy mikor jön a nagy Ő. Talán éppen 90 kilósan.
Szentem mindenkép érdemes lenne próbálkoznod :)
Lehet hogy igy kicsit duci találnál egy olyan lányt akit elsősorban a bensőd és nem a külsőd fogja meg
Ha látom, hogy tesz ellene nem zavarna. Sőt még segítenék is neki edzeni.
Kivéve ha focizik vagy edzőterembe jár. Nézhet ki bárhogy nem érdekelne. Illetve ha a sport a karrierje lenne akkor se kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!