Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy olyan sráccal, akibe nem vagytok szerelmesek?
Tegyük fel, hogy van egy srác, aki teljesen normális, sokat beszéltek, jól érzitek magatok vele, külsőre is tetszik, de nem vagytok belé szerelmesek (valószínű, hogy nem is lesztek, mert már évek óta ismeritek).
Össze akar jönni veletek, ti mit tennétek?
(Nincs más a láthatáron, nem vagytok senkibe szerelmesek)
Szerintem az a normális, ha a párod egyben a legjobb barátod is. Mindannyian mások vagyunk. Ha neked az kell, hogy együtt legyél valakivel, hogy közben lángoló szerelmet érezz, akkor neked az a jó és így érdemes ismerkedned.
28F
Hát ha évek óta ismered, akkor nem is tudom, necces... Szerintem legkevesebb pár hónap ismeretség után érzi az ember hogy vonzódik e a másikhoz vagy sem.
Bár te csak a szerelmet írod. Mi a helyzet a vonzalommal? Én akihez vonzódtam eddig, és összejöttünk, abba legtöbb esetben bele is szerettem...
Ha még kevés kapcsolatod volt akkor érdemes próbálkozni szerintem. De tényleg csak ha nem undorodsz, ahogy fentebb írák (mert ha igen, akkor tényleg inkább hagyd!) Aztán az is megeshet, hogy tényleg nagyon jó páros lesztek.
Amúgy nem mindenkinek jön össze a kölcsönös szerelem, vagy nem sokszor az élete során.
Lehet, nem tudom.
Már benne írtad, hogy normalis ami engem alapból nem vonz, inkább a különc,rejtélyes személyiségű emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!