Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akiknek kövér barátnőjük van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek kövér barátnőjük van, nem szégyellik őt a nyaralás alatt?

Figyelt kérdés

Nem érzitek úgy, hogy a többi férfi akinek normális testű barátnője/felesége van, lesajnál titeket a strandon?

Vagy nem érzitek kínosnak mikor a hotelban a svédasztalnál, a barátnőtök megpúpozza a tányért, és emiatt gúnyos pillantásokat kaptok a többiektől?

Vagy ha este elmentek sétálni, vagy beülni valahova, és ott is a fiatalok közül mindenki átlagos testalkatú szépen kiöltözött, csak ti keltetek feltűnést, a barátnőd miatt?

2019. máj. 7. 14:26
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
65%

van egy haverom, tök úgy néz ki a srác, mint John Wick.

Neki mindig husos csajai voltak és felvállalta őket.

Az ő mondása: "80 kiló alatt, nincs nő!"

2019. máj. 7. 15:14
 22/38 anonim ***** válasza:
86%

Soha nem néztem le kövért embert csak azért, mert kövér. Azért se néztem le senkit, hogy mennyit evett egy svédasztalos reggelinél.

Egyszerűen nem érdekelnek mások. Ebből kifolyólag az sem érdekel, mások mit gondolnak.

2019. máj. 7. 15:17
 23/38 anonim ***** válasza:
24%
Én szégyellem.
2019. máj. 7. 15:20
 24/38 anonim ***** válasza:
39%

Nagy kofferbe jó pakolni csak gáz vele utazni, tartja a Dakota közmondás.

Mégis ha a kövér nőnek jobbak a méretei, jobb az ágyban, és lehet hogy még jobban is szeret, na olyankor mi a faszt csinálsz?

2019. máj. 7. 15:54
 25/38 anonim ***** válasza:
80%
Minek vagy olyannal,akit szégyellsz????
2019. máj. 7. 16:35
 26/38 anonim ***** válasza:
84%

Gondolom olyan nyomi srác vagy aki más kérdésekben meg azért duzzog hogy miért nem kaphat szép nőt csúnyán, de "jó személyiséggel"

Meg vàlaszoltad minden "csúnya,de rendes srácnak" a kérdést.

Mert a szèp nők szégyellnének titeket, hiszen mindenkinek jóképű,izmos,magas pasija van.

2019. máj. 7. 16:51
 27/38 anonim ***** válasza:
85%

"Egy jó színvonalú tengerparti városban, szigeten, ahol főként nyugati turisták vannak, elvétve lát az ember elhízott huszonéves nőt. Igenis a 95%-uk csinos, formás."

No, te sem voltál még ilyen helyen. Én már voltam a Kanári szigeteken és Görögországban több szigeten, meg Olaszban is. Elárulom neked, hogy a nyugati turisták általában kövérek. Főleg a németek, de az angol és ír lányok is pocakosak és isznak, mint a gödény. A csinos nők a szlávok többnyire, őket mindenki megbámulja, amúgy meg senki nem törődik senkivel. 162 centi vagyok, 74 kg és senki ránk sem pillantott. A svédasztalnál egyszer szedek és nem is megyek vissza, ugyanis nem attól vagyok túlsúlyos, hogy telefalom magam minden étkezésnél.

2019. máj. 7. 16:58
 28/38 anonim ***** válasza:
66%

Bár a feleségem nem kövér, de ha az lenne sem érdekelne, hogy ki mit gondol róla, vagy teszik-e másoknak, vagy sem.

Kutatok az emlékeim között, de ha agyonvernél sem tudnám felidézni, hogy a nyaralásainkon ki, hányszor szedett és mekkora adagot a svédasztalról. Azt sem tudom, hogy az ott tartózkodók közül volt-e kövér, vagy sovány nő. Mert nem figyeltem. Nem érdekel.

Elég felületes lehetsz ilyen felfogással.

A sógornőm kövér. Egy betegség miatt sajnos nem tud lefogyni, pedig alig eszik valamit. Imádja mindenki, mert jó humorú, kedves, vagány nő. A bátyámnak soha nem fordult meg a fejében, hogy szégyellje. Biztosan nem cserélné el egy formás nőre, aki annyit tud felmutatni, hogy jobban néz ki bikiniben.

2019. máj. 7. 17:31
 29/38 anonim ***** válasza:
36%
Nem. Mi férfiak nem vagyunk olyan felszínesek, mint ti nők, akik az utcán is szégyelltek végigmenni egy alacsony férfival.
2019. máj. 7. 18:03
 30/38 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom,hogy melyik tengerparton jartal vagy csak filmekben lattad, de volt olyan, hogy a 90kgmal a sovanyak koze tartoztam
2019. máj. 7. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!