Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire gáz összejönni egy dagadt férfival?
Beleszerettem egy barátomba, aki dagadt. Engem nem zavar különösebben, de az összes barátom, meg családom is állandóan húzogatja a száját, hogy miért vagyok vele, hogy lehet ez (,,mert én túl szép vagyok hozzá"). Amúgy mindenki mondja hogy jó fej, de nem értik miért vele vagyok. KB 23 év alatt ő volt az egyetlen ember akinek ennyire tetszik a személyisége, nagyon mély dolgokról el tudunk beszélgetni, mindent kivesezunk, és nagyon szeretem.
Ti is ilyen felszínesek vagytok, vagy tudtok valami személyes példát mondani? Mondom, engem nem zavar, az én életem, csak kíváncsi vagyok a statisztikákra :D
Csak azt tudom, hogy ezt 0%-ra pontozták volna, ha válaszban írod ki...ügyeees ;)
Engem nem zavar.
32/f
Nem gáz, tedd amit jónak látsz.
De én attól még nem érzem felszínesnek magam, hogy olyan férfivel kezdek kapcsolatot, akit külsőleg is vonzónak találok.
Hááát, ha ilyen stílusban írsz róla, nem vagy te szerelmes belé, egy minimálisan sem.
Ha neked minden áron szinteden levő fazon kell és ennyire izgat, mit mondanak mások, nem gond, de ezt a szerencsétlen mókhert akkor se áltasd, hadd legyen esélye olyan csajt találni, aki értékeli.
Mit jelent a dagadt nalad?
120kg felett?
Mert ugye azt mondjak a férfi 100kiló felett kezdödik
Én is voltam együtt túlsúlyos (de tényleg, igazán túlsúlyos!) hapsival, ráadásul én az átlagnál karcsúbb vagyok. Engem a teste is vonzott, de csak miután belezúgtam a személyiségébe. De ez nálam mindig így volt, hogy miután belezúgtam az illető személyiségébe, utána imádtam a kinézetüket is, mindegy, hogy az milyen volt. Ez valami pszichés dolog, mindig is az intelligencia, humorérzék fogott meg a férfiakban, nem a külsőségek.
Az viszont eléggé meredek, hogy ítélkező kérdést írsz ki. Lehet, hogy Te kiéled a dühödet, de hogy ez nem egy őszinte érdeklődés, az világos. Vagy azt várnád, hogy sorra ilyen válaszok érkezzenek, hogy "igen, én ilyen felszínes vagyok"? Szerintem ez a burkolt mérgelődés egyáltalán nem hatékony, inkább a kritikus környezetednek mondd meg szemtől-szembe, hogy felszínesnek gondolod őket és számodra fontosabb a szellemi kapcsolat és a belső értékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!