Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ennyire gáz összejönni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire gáz összejönni egy dagadt férfival?

Figyelt kérdés

Beleszerettem egy barátomba, aki dagadt. Engem nem zavar különösebben, de az összes barátom, meg családom is állandóan húzogatja a száját, hogy miért vagyok vele, hogy lehet ez (,,mert én túl szép vagyok hozzá"). Amúgy mindenki mondja hogy jó fej, de nem értik miért vele vagyok. KB 23 év alatt ő volt az egyetlen ember akinek ennyire tetszik a személyisége, nagyon mély dolgokról el tudunk beszélgetni, mindent kivesezunk, és nagyon szeretem.

Ti is ilyen felszínesek vagytok, vagy tudtok valami személyes példát mondani? Mondom, engem nem zavar, az én életem, csak kíváncsi vagyok a statisztikákra :D

2018. dec. 26. 22:40
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Én ezekből a sorokból azért olyan nagy szerelmet nem olvasok ki, a "dagadt" szó többszöri használata nekem nagyon nem vág egybe a lángoló érzelmekkel :D
2018. dec. 26. 22:42
 2/8 anonim ***** válasza:
25%

Csak azt tudom, hogy ezt 0%-ra pontozták volna, ha válaszban írod ki...ügyeees ;)

Engem nem zavar.

32/f

2018. dec. 26. 22:43
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Nem gáz, tedd amit jónak látsz.

De én attól még nem érzem felszínesnek magam, hogy olyan férfivel kezdek kapcsolatot, akit külsőleg is vonzónak találok.

2018. dec. 26. 22:48
 4/8 anonim ***** válasza:
93%

Hááát, ha ilyen stílusban írsz róla, nem vagy te szerelmes belé, egy minimálisan sem.

Ha neked minden áron szinteden levő fazon kell és ennyire izgat, mit mondanak mások, nem gond, de ezt a szerencsétlen mókhert akkor se áltasd, hadd legyen esélye olyan csajt találni, aki értékeli.

2018. dec. 26. 22:56
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Igen, én is rájöttem h a kövérek lehetnek nagyon jó fejek, muszáj is nekik vmivel kompenzálni. Úgyhoggy kivűl minél csúnyább belül annál jobb, vagyos jobban bánik a nővel, figyelmes odaadó. De én nem vonzódok hozzájuk. Ha te el tudod vele képzelni magad az ágyban, h vonzódsz hozzá, akkor hajrá!
2018. dec. 27. 01:10
 6/8 anonim válasza:
83%

Mit jelent a dagadt nalad?

120kg felett?

Mert ugye azt mondjak a férfi 100kiló felett kezdödik

2018. dec. 27. 09:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én is túlsúlyos vagyok, tehát lehet, esetemben ezért nem kaptam az ívet a párom miatt, de ő is túlsúlyos volt. Én nem tartom ocsmánynak, rondának a túlsúlyos testet egy bizonyos szint alatt (azt megértem, ha vkit pl. egy szumós testalkatú emberről akarnak lebeszélni, az egészségügyi dolgok miatt).
2018. dec. 27. 15:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam együtt túlsúlyos (de tényleg, igazán túlsúlyos!) hapsival, ráadásul én az átlagnál karcsúbb vagyok. Engem a teste is vonzott, de csak miután belezúgtam a személyiségébe. De ez nálam mindig így volt, hogy miután belezúgtam az illető személyiségébe, utána imádtam a kinézetüket is, mindegy, hogy az milyen volt. Ez valami pszichés dolog, mindig is az intelligencia, humorérzék fogott meg a férfiakban, nem a külsőségek.

Az viszont eléggé meredek, hogy ítélkező kérdést írsz ki. Lehet, hogy Te kiéled a dühödet, de hogy ez nem egy őszinte érdeklődés, az világos. Vagy azt várnád, hogy sorra ilyen válaszok érkezzenek, hogy "igen, én ilyen felszínes vagyok"? Szerintem ez a burkolt mérgelődés egyáltalán nem hatékony, inkább a kritikus környezetednek mondd meg szemtől-szembe, hogy felszínesnek gondolod őket és számodra fontosabb a szellemi kapcsolat és a belső értékek.

2019. jan. 2. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!