Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan engedjem el könnyen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engedjem el könnyen az embereket?

Figyelt kérdés
Ex barátnőmmel sokszor összevesztünk-kibékültünk de most aztán télleg rátett még 5 lapáttal. Békülni akartunk újra hosszabb idő után megígérte hogy többet nem fog szemét lenni. (hazudott, nem jött el talira, más pasikkal tatálkozgatott) Na és hosszú idő után újra megbeszéltünk egy talit tiszta lappal.Indulni készültem és előtte megbeszéltük a helyet, időpontot. Oké elmentem a helyre, vártam fél órát nem jött el. Hívtam kétszer nem vette fel. Mondom ez a csaj semmit se változott sőt még rosszabb. Megfogtam magam és hazamentem. Eltelt több óra rá is írtam facen hogy ez mi volt? Fenn volt de nem írt? Közben kiposztolt egy képet magáról később meg egy pasival(ismerősöm) aki a haverja ha minden igaz. És ráírtám hogy gyönyörü kép xy-al gratulálok nektek és arra is hogy így átvertél. Nem első eset de itt most tényleg lebukott. Mert igazából a pasi posztolta a képet de rögtön törölte is mert biztos a csaj töröltette vele. Nem volt szép tőle hogy így átvert, kint vártam rá ő meg közben egy másik pasival találkozott. Nálam itt betelt a pohár letiltottam mindenhonnan, még a számát is. De még mindig valami sajnálat van bennem. Szerettem őt és nehéz elengedni akármennyire is rossz.
2018. dec. 21. 11:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Aztán kimentem vele talizni és jól át..szott. Ilyet még nem csinált. Ez mindennek a tetőfoka.
2018. dec. 21. 19:02
 12/17 A kérdező kommentje:
Pedig tényleg nagyon szép emlékeim vannak vele. Kár érte hogy ilyen jó csajból ilyen ribi lett :(
2018. dec. 21. 19:03
 13/17 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nagyon nehezen ismerkedem. Nagyon nehezen veszem rá magam hogy próbálkozzak egy új csajnál. Sok új csajban az exemet látom, nehezen feledek
2018. dec. 21. 20:41
 14/17 anonim ***** válasza:

Lehet azért tepert, hogyha odamész, akkor ne legyen ott, és átejtsen. A lényeg, hogy ne dőlj be neki többet, és semmire ne reagálj, ha ír, ha hív.

Idővel érdekelni fognak más nők.

2018. dec. 21. 20:48
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem azért. Mert már előző nap hívott ki. De akkor úgymond én vertem át, mert én késtem,szándékosan
2018. dec. 21. 20:53
 16/17 A kérdező kommentje:
Ma próbálkozott hívni a csaj telefonon 2 szer is. De mivel letiltottam a számát, így nem tud. Így a telefonom csak annyit dob ki hogy hívás leblokkolva
2018. dec. 23. 02:14
 17/17 A kérdező kommentje:
De mivel csak 1 telefonszám van letiltva a névjegyemben (az övé) azért tudom hogy ő hívott
2018. dec. 23. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!