Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátom aki még nős ma este először akar be joni hozam de nem tudom hogyan engedjem be hogy a szüleim ne lassak amúgy nem. Vagyok már kis koru. Hogy engedjem be eszre vétlenül?
Figyelt kérdés
2018. dec. 19. 19:19
1/21 anonim válasza:
Sehogy. Menjetek hozzà.
Elvégre ők már csak papiron házasok, évek óta nincs szex...ugyebár...
2/21 anonim válasza:
Mondd azt, hogy helyesírásból fog korrepetálni, még sütivel is meg fogja kínálni anyukád, apukád meg felbontja a neki a tokaji aszút, amit az 50. szülinapjára kapott.
3/21 A kérdező kommentje:
Nem tudok el menni itholrol mert kicsi gyerekem van nem hagyhatom egyedül
2018. dec. 19. 19:26
4/21 anonim válasza:
Nem tudnak a szüleid vigyázni a gyerekre pár órát, amíg elkíséred a lovagodat intézni a válási papírjait?
5/21 anonim válasza:
"Hogy engedjem be eszre vétlenül?" Tartsd ki a segged az ablakon. Ha fázik, bekenheted vajjal.
32/f
6/21 anonim válasza:
Sajnálom a kicsi gyereket...
58N
7/21 anonim válasza:
Sehogy..foglalkozz inkább a gyerekkel mint nős emberrel.
8/21 anonim válasza:
Felnőtt nő vagy, sőt anya. Mit vagy becarva? Félsz, hogy anyádék kidobnak, ha lebuksz, hogy most csinálod a nyakukra a következő zabigyereket, akinek nem lesz apja papíron?
Hát mondd meg nekik: Anyukàm, te is nő vagy, tudod, hogy megy ez. Gyerekkel, eldobva, anyámékon élősködve nem válogathatok. Annak kell alàfeküdni, aki ráfanyalodik. Nekem már csak egy ilyen gerinctelen ki.rvapecér jut csak dugni is.
Biztos megértik.
9/21 A kérdező kommentje:
Tippekre lettem.volna kíváncsi hogy ne vegyek eszre mert rajtuk kell keresztül menni a szobájukon
2018. dec. 19. 20:09
10/21 anonim válasza:
Mondtam, hogy lógasd ki az ablakon.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!