Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 21 évesen engedjem az udvarlást egy nagyon gazdag 27 éves srácnak? Én teljesen szegény vagyok hozzá képest.
Ööö... Nem igazán értem hogy jön ide az anyagi helyzet..
Szimpatikus? Érdekel akkor nyilván igen. Ha nem az akkor meg minek?? Csak a pénze miatt? Vagy nem értem ezt a kérdést.
Hogy gazdag attól még nem biztos hogy bunkó de az sem hogy normális. Ennek semmi köze ahhoz hogy milyen az ember.
Kisebbségi érzésed pedig egy percig se legyen mert ha valakinek fontos a pénz az már egy olyan fokmérő az értékrendjéhez ami alapján dönteni lehet.
Megakadályozni nem tudod. A többi meg rajtad múlik, ha felvállalod a teljes felelősséget magadért. Mert senki más nem fog tudni megfelelő választ adni, csak te.
Ráadásul senki sem fogja az ittlévők közül vállalni a felelősséget egy rossz döntés miatt.
Nem könnyű megállapítanod, hogy tartós kapcsolatot akar-e
Szeret-e? Vagy csak használni akar?
ÉS a legfontosabb te szereted-e? Én e szerint döntenék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!