Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Írd le nekem, mi az, amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írd le nekem, mi az, amit igazán tisztelni tudsz a másik nemben?

Figyelt kérdés

Anno iskolában volt olyan feladvány, hogy akinek a nevét húztuk, jó tulajdonságokat kellett róla mondani.

Kíváncsi vagyok, Ti milyen jót tudtok mondani egymásról!

2018. szept. 13. 07:25
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, téged soha, egyetlen Nő sem fog tisztelni! Arra pont elég leszel, hogy lehúzzanak, vagy kielégüljenek, de semmi többre.

Szerencsére a legtöbb férfi nem olyan, mint te.

34N

2018. szept. 13. 11:20
 32/40 A kérdező kommentje:

Noha így is gondolhatod, mindazonáltal mivel rengeteg tapasztalatom van, nem nehéz kivívnom a tiszteletet, azoknál, akik érdekelnek (pl. diszkós p_csák), mivel pontosan tudom, hogy mit kell nekik mondani. Az nem baj, ha arra használnak, hogy kielegüljenek. Sőt, valami ilyesmit akarom, hogy mondjanak, mikor beszélnek a barátnőjükkel:

"Ez az ember, egy igazi bunkó fax volt... hogy lehet ilyen nagyképű? Aljas ember ez te... De mégis, úgy meg tudott b_szni, ahogy más pasi nem".

🤣

Nem tudom mit értesz a többi férfin. Tényleg nem vagyok olyan, mint ők "komoly kapcsolatban" élnek. Na, ezt lehetne elemezgetni, de inkább hagyom. Én nem vagyok "komolykapcsis". A többi pasi meg félénk, önbizalomhiányos. Kevés olyan van, mint én, de azokat kollegáimnak tekintem.

Lehúzni meg nem fognak, mivel taktikai okokból max egy olcsóbb csoki az, amit kaphatnak, de annak az átadása is időzítve van.

2018. szept. 13. 11:54
 33/40 anonim ***** válasza:
87%
Szánalmas vagy... És még vered is magad erre. Igazán büszke lehetsz. Egy értelmes nő sem fog megmaradni melletted, megszokhatod a diszkós pics.kat, zsák a foltját.
2018. szept. 13. 12:55
 34/40 anonim ***** válasza:
13%
kérdező, nem fogják elismerni sosem amit mondasz. ha valami nem sikerül, a te hibád, ha rossz az élete, a te hibád, ha fáj a feje a te hibád, ha szomorú vagy a te hibád, stb... sajnos ilyenek, más szóval nárcisztikusok.
2018. szept. 13. 15:59
 35/40 A kérdező kommentje:

33-as:

Definiáld az értelmes nő fogalmát, légyszíves. Ki az értelmes nő? Gondolom magadat (is) érted rajta.

Igen, a diszkós p_csákat többre tartom, mint az "értelmes nőket". Előbbinél ugyanis tudom, hogy mire számíthatok. Utóbbi mellett azonban nem igazán. Ellenben előfordulhat, hogy az addig értelmes és kedves nő 5 év házasság után "szerelmes lesz", és lelép, én meg ott maradok 2 gyerekkel.

Hallottam már történetet ilyen nagyon-nagyon szerelmes nőkről, hiteles forrásból, hogy mit tettek. Én nem fogok úgy járni.

2018. szept. 13. 16:18
 36/40 A kérdező kommentje:

Másrészt miért lennék szánalmas? Szánsz-egyáltalán tényleg, vagy csak gúnyolódsz?

Ha neked az szánalmas, hogy nem mindenki számára az jelenti a boldogságot, mint neked (komolykapcsi), akkor te egyenesen tökkelütött vagy.

2018. szept. 13. 16:22
 37/40 anonim ***** válasza:
93%

Most látom, hogy véletlenül belefutottam egy lelkisérült kérédésébe? Tök jó mert csak a kérdésre válaszoltam... :D

Egyébként mi a célod a kérdéssel, kérdező? Miért érdekel, hogy ki mit tisztel a másik nemben? Gondolom tiszteletlenül viselkedtek veled.

Mondjuk nem vágom a diszkós pitsák tiszteletét kinek erénye pl kivívni. Ahogy azt sem, hogy miért sír a szája valakinek ha átcseszik, amikor csak az ilyenekre megy rá. Majd jól elkönyveli átlag nőnek/férfinak, hogy mindenki csúnya és rossz. - Nem, egyébként nem az, csak te értékeled magad erre a szintre, és mint tudjuk hasonló a hasonlót vonzza, vagy azt, akkit érdemesnek tratasz magadhoz. Nálad ez a szint a diszkós pitsa. Ok. De akkor ezzel most van-e problémád vagy nincs? (Komolyna nem értem) :)

2018. szept. 13. 17:30
 38/40 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, te beteg vagy, és ezt már nemcsak a kérdésednél, hanem más kérdéseknél a kommentjeidből is látom. Tipikus, hogy az értelmes válaszokra nem reagálsz, (akik leírják, hogy nemtől függetlenül lehet tisztelni embereket emberi értékeikért) de a valláskárosulttal leállsz vitatkozni. Ő ugye könnyű préda, mert saját magát teszi nevetségessé. (Semmi bajom a vallásos emberekkel, de ő nagyon sok butaságot összehord más kérdéseknél is)

Te nem vagy értelmes és intelligens, mert általánosítasz és beszűkült a gondolkodásod. Nyilván ezért van az, hogy értelmes nőkkel nem is tudsz mit kezdeni. A saját önutálatodat kivetíted a nőkre, őket mégiscsak könnyebb utálni mint magadat.

2018. szept. 13. 20:33
 39/40 anonim ***** válasza:
92%
Hagyjátok, ez hülye...
2018. szept. 13. 21:58
 40/40 anonim ***** válasza:
Nagyon meno vagy kerdezo...egy igazi fasssza tokos gyerek😂😂😂jaaa nem.
2018. szept. 13. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!